Interrail'o gerbėjai Naujos kainos|laukiam ispudziu & info!

Jo, ten jom sunku su Interrail tvarka buvo - mes irgi vaziavom pernai vasara nuo Lenkijos iki Italijos ir Graikijos. Tai Varsuvoj pirkom vienos zonos bilieta (Slovenija, Italija, Graikija, Turkija), bet jos siaip taip issiaiskino pacios, jog mums Lenkijoj vistiek priklauso 50 % nuolaida, tad per Lenkija, Cekija, Austrija vaziavom su 50 % nuolaida. Laimingas

Šiais metais planuojame kelionę po Prancūziją. Prancūzija,Lenkija ir Vokietija - atskirose zonose,tad norint,ramiai ir saugiau iki jos nukeliauti tektų pirkti bilietus visoms trims skirtingoms zonoms,jei aš gerai suprantu. Taigi, gal galite pasiūlyti kokį pigų būdą nusigauti iki prancūzijos ? Nes tranzuoti per Lenkiją ir Vokietiją - nelabai norisi.
Ta prasme rinktis autobusą,traukinį… ?

Na Interrail jau nebeliko zonu , tad jei nori ten keliauti su Interrail’u, tau tektu arba pirkti visos Europos bilieta (skaiciuojant dienu kieki), arba pirkti tik Prancuzijos bilieta.
Pasiziurek puslapiu atgal - http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/152695.361.22-=(2068269168

Ten susirasi kainas. Šypsena

ar internetu galima bilietus pigiau uzsisakyti is kitos salies???

www.interrail.net giriasi kad jie pirmi ir vieniteliai prekiauja interreilais netu. O ten pas juos visai nepigu Nekaltas

jau ten ziurejauTaiptik nesupratau, kodel ten dar skaiciuojamos pagal zonas?gal dar info nepakeista, ar as tiesiog kazkurioje vietoje nesuprantuDrovus

beje speju is ju pirktis tikrai ne pigu, kai mes keliavome pirkome ant LT kai nuolaidos buvo, taciau ant bilieto buvo uzrasyta Sveicarija, kiek suprantu, ten buvo uzpirkta papigiai ir paskui stumde cia siek tiek brangiau, todel ir smalsauju, gal ne per LT kompanija galima is ten pat isigyti, tik va kur suzinoti, kas bilietais prekiauja ir kaip skiriasi kainos???

pradėjau jausti,kad mano planuojama kelionė nelabai pavyks. absurdas.

Kiek as zinau, tai Inter-rail bilieta galima nusipirkt likus 3menesiam iki keliones pradzios. Todel as galvoju nusipirkt dar bilieta kovo pabaigoj senom kainom ir varyt i kelione birzelio pabaigoj. Kaip jus manot? Ar imanoma butu taip daryt?

Wiktoo>>> Svetaineje pateikiamos zonos, nes nauja tvarka isigalios nuo balandzio 1 d. Mirkt

Joyraid>>> Nekaltas Gal ir neblogai sumastei, bet as kazkaip itariu, kad gali buti isimciu, jog zmones tuo negaletu pasinaudoti… Nors pagal visas taisykles (3 men. iki keliones), tai turetu buti viskas OK! Liežuvis

Atleiskite,kad aš pasižymiu kvailumu,bet nieko nebesuprantu ,kai pasikeitė kainos ir panašiai. Gal atsirastų koks pakantus žmogus,kuris sutiktų man paaiškinti viską?

Na ir kas tau neaisku? Neliko zonu - yra atskiri bilietai atskiroms salims, priklausomai nuo to, kiek dienu toj saly busi. Taip pat yras bilietas visom salim - taip pat kaina priklauso nuo dienu skaiciaus.
Be to, juk cia viskas gana aiskiai isversta. Šypsena

http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/152695.361.22-=(2068269168

taj dbr labiau apsimoka pirkt per visa europa ?

Ziurint keliu dienu kelione planuoji… Šypsena Jei uztruks kokias dvi savaites ar daugiau, tikrai geriau pirkti visam menesiui ir per visa Europa… Nekaltas

Dėmesio!
Nuo naujųjų metų pasikeitė InterRail Pass bilietų kainos!
Apie atnaujinimus informacija čia:
http://www.zigzag.lt/index.php/pageid/1400
http://www.zigzag.lt/index.php/pageid/1401

Hey Šypsena

Turiu tokį beveik asmeninį klausimą, ir labai norėčiau sužinoti (žinoma, jei tai nėra paslaptis), kiek išleidot bekeliaudami? Mirkt

Mane irgi domintų kelionė po vakarų Europa, konkrečiau Ispanija, Prancūzija ir Portugalija. Taip pat planuojame praleisti kelias dienas Berlyne

Dekui Apkabinimas
Jau pries tai toje svetaneje buvau, bet klausimu dar milijona turiu Drovus Na nieko, dar turiu visus metus issiaiskint Liežuvis

Visa tvarka labai aptarta sioje temoje, tik paieskok atidziau.

Via kita infomacija www.interrail.net

Galioja keturios skirtingos amziaus kategorijos: iki 3 metu keliauja nemokamai, iki 11 metu vaikiskas bilietas, nuo 12 iki 25 jaunimo klase (Youth), daugiau nei 25 suaugusiu klase (Adults). Kai ziuresi kainas, tai ten ir parasyta, kokia kaina galioja kokiam amziui. Labas

Planuoju keliauti visa menesi, tai manau spesiu Laimingas

LabasLabasLabas DEMESIAUS, prikeliu sena tema, nes labai aktualus darosi atostogu klausimas.

reikia info apie tai, is kur ir uz kiek galima gauti nelegalius interrail’o bilietus? kokia rizika, kad su jais supakuos dar lenkijoj?

visiems is anksto aciu TaurėAlus