imbieriniai meduoliukai.
Nice
mmm;>
dėkui :>
as tau , tu man meduoliuka
Kiek daug;o Galima receptuką?;o
ziziliuke, deal wūdne, nemažai, bet čia priedas prie dovanų bus, tai reikėjo gana daug Tešla: 200g sviesto 4 kiaušinių tryniai 1 kiaušinis 200g miltinio cukraus 200g grietinės 200g medaus 30g kepimo miltelių 700-800g miltų po pusę a.š. maltų prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, imbiero, kvapiųjų pipirų, muskato. Glajus: 2 kiaušinių baltymai 2 stiklinės miltinio cukraus Sviestą išsukti su kiaušiniais ir miltiniu cukrumi. Į grietinę sudėti kepimo miltelius ir išmaišyti. Grietinę supilti į išsuktą masę. Medų pakaitinti su prieskoniais ir atvėsinti. Iš visų tešlai skirtų produktų suminkyti tešlą ir ~val palaikyt šaldytuve. Iškočioti 7-8mm storio lakštą ir išpjauti formas. Kepti 200C temp 12-15min. Glajaus paruošimas: Suplakti baltymus su miltiniu cukrumi. Plius jei nori, kad jie būtų storesni, tai tada tinka ir 7-8mm storio iškočiot, bet man asmeniškai gražiau, kai jie plonesni, tai aš dariau maždaug 4-5mm storio juos. Ir jei patinka, kai meduoliukai būna aitresni, galima laisvai dėt daugiau prieskonių, nes čia jie taip šiek tiek tik jaučiasi :> gero kepimo :>
Daug mielo darbo
Ladystar, …kuris atima visą dieną
Imbieras yra gerai.
troy_ja tai būtent aš tą pačią idėja ir turiu,kaip priedą prie dovanų;D yt jau gaminsiu
wūdne, gero gaminimo
vau