Ilgapelekis
Man jis toks gražus negaliu
taigi sakei, kad čia begemotas
Pas šitą nėra tokios begemotiškos nosies o va pas kitą yra nors dydžio vienodo…pakeičiau nuomonę pradžioj nepatiko,dabar patinka,dar geltono noriu,bet palauksiu kol Rida turės mailiaus
manau tau laikas jau didesnį akvariumą pirkti
Po metų tik dabar ir norėdama neįkiščiau niekur visa erdvė išnaudota
rutao - geltono ieškok su juodom akim (naujesnis “modelis” L-144) - gražiau atrodo nei “standartiniai” su raudonom
O kur tokių ieškot aš šitą vos radau kažkoks neužvežimas ant Wilnios krašto reikės Kaunan važiuot
Ne, karoliniškėse veisia toks Jevgenijus (dar ir kitas žuvis bei augalus) - 865215512 Jis pirmasis Lt atsivežė ir pradėjo tuos L-144 veist
O jis gal Kalvarijose pardavinėja? Aš norėčiau ilgapelekio Reikės paskambint,ačiū
Ne, turguose jis neprekiauja, o kalvariski iš jo jama ir perpardavinėja…
Dėkui už info pasiskambinsiu aš jam o tai jau galvojau į Kauną važiuot
Va kaip būna, vienai begemotai tampa gražūs, kitai plaukiojantys blynai pradeda patikti
iš šito Jevgenijaus mes augaliukus turbūt perkam toks diedukas? kalba tik rusiškai? ane?
nu vo, buvo vilties, akd vėl rutao į Kauną atlėks ir nebeliko
Atlėksiu pas Westą lėksiu,tai galėtumėm susimatyt Carlina o jis kur gyvena? Tas Jevgenijus?
nu jei mes apie tą patį kalbam, tai jis gyvena Karoliniškėse, pačioje pradžioje, jei kyli mėnulio kalnu, tai jo namas kažkurs po kaire puse neatsimenu adreso, bet mes ten ilgai jo laiptinės ieškojom ten kaip ir visuose koraluose, namą randi, o laiptinės su butu ne pasirodo ji visai iš kitos pusės bet toks labai čiotkas diedukas aš jau audžiu mintį, kad pas jį reikia vėl nuvažiuot
Negani ant Koralų viskas ten labai suprantama Reikia susiskambinti…bet jei jis tik rusiškai šneka, tai nžn kaip pasakyt kad ilgapelekio noriu kaip pelekai rusiškai
nu sakyk s dlynami pelekami tau reikėjo paklausyti kaip aš ten jam aiškinau jis žiūri į mane, galva linksi musiet biški supranta