Ilgapelekis

Ilgapelekis

Man jis toks gražus negaliu Myliu

Juokiasi Juokiasitaigi sakei, kad čia begemotas Baisus Juokiasi

Pas šitą nėra tokios begemotiškos nosies Klasta o va pas kitą yra Cha cha nors dydžio vienodo…pakeičiau nuomonę Liežuvis pradžioj nepatiko,dabar patinka,dar geltono noriu,bet palauksiu kol Rida turės mailiaus Juokiasi

manau tau laikas jau didesnį akvariumą pirkti Juokiasi

Po metų tik Užsispyręs dabar ir norėdama neįkiščiau niekur Špyga visa erdvė išnaudota Nekaltas

rutao - geltono ieškok su juodom akim (naujesnis “modelis” L-144) - gražiau atrodo nei “standartiniai” su raudonom Veee

O kur tokių ieškot Vau! aš šitą vos radau Užsispyręs kažkoks neužvežimas ant Wilnios krašto Špyga reikės Kaunan važiuot Cha cha

Ne, karoliniškėse veisia toks Jevgenijus (dar ir kitas žuvis bei augalus) - 865215512 MirktJis pirmasis Lt atsivežė ir pradėjo tuos L-144 veist Taip

O jis gal Kalvarijose pardavinėja? Aš norėčiau ilgapelekio NekaltasReikės paskambint,ačiū Apkabinimas

Ne, turguose jis neprekiauja, o kalvariski iš jo jama ir perpardavinėja… Mirkt

Dėkui už info Mirkt pasiskambinsiu aš jam Valioo tai jau galvojau į Kauną važiuot Pavargęs

Va kaip būna, vienai begemotai tampa gražūs, kitai plaukiojantys blynai pradeda patikti Juokiasi

Juokiasi

iš šito Jevgenijaus mes augaliukus turbūt perkam Mirkt toks diedukas? kalba tik rusiškai? ane?

nu vo, buvo vilties, akd vėl rutao į Kauną atlėks ir nebeliko Drovus

Atlėksiu Mirkt pas Westą lėksiu,tai galėtumėm susimatyt ValioCarlina o jis kur gyvena? Tas Jevgenijus?

nu jei mes apie tą patį kalbam, tai jis gyvena Karoliniškėse, pačioje pradžioje, jei kyli mėnulio kalnu, tai jo namas kažkurs po kaire puse Cha cha neatsimenu adreso, bet mes ten ilgai jo laiptinės ieškojom Apsvaigęs ten kaip ir visuose koraluose, namą randi, o laiptinės su butu ne Baisus pasirodo ji visai iš kitos pusės Kvankt? bet toks labai čiotkas diedukas Gerai aš jau audžiu mintį, kad pas jį reikia vėl nuvažiuot Klasta

Negani ant Koralų Klasta viskas ten labai suprantama JuokiasiReikia susiskambinti…bet jei jis tik rusiškai šneka, tai nžn kaip pasakyt kad ilgapelekio noriu Nekaltas kaip pelekai rusiškai Skaitau

nu sakyk s dlynami pelekami Juokiasi Juokiasitau reikėjo paklausyti kaip aš ten jam aiškinau Juokiasi jis žiūri į mane, galva linksi Taip Cha cha musiet biški supranta Cha cha