Ieskau Vidutinio sluoksnio merginos Kaune

Ieskau Vidutinio sluoksnio merginos Kaune

20-27m. Kuriu atlyginimas siekia 1200LT ir daugiau (ant popieriaus)Tokiu pavyzdziu butu: bite.lt/plius/~ruta_vyshnia O siap nepakenciu merginu kurios nesugeba susitavrkyt savo gyvenimo ir nuolat kartoja kad visko pasieks pacios, bet nieko neturi iskyrus pakeli cigareciu ir degtukus pakeitusius pagal paskutini mados klyksma ziebtuveli. Ir pavargau bendrauti su padugnem.

o koks sluoksnis vidutinis? Nekaltas

cia su vidutiniu riebalu sluoksniu!? a su kuo kitu!?? Nekaltas

ups ne ten pataikiai … =-DDD tu tik eilinis galvos skausmas nepavydek toms kurios geresnes uz tave juk jos tau ir nepavydi

nu sakau ne cia pataikiai … 1. tu ne vidutinio sluoksnio 2. as ne kunigas ar davsios tevas … nors bendriau kam tau aiskint juk tu beviltiska =-)))

O pats sugebi susitvarkyti savo gyvenima? Pirmiausia patartina tai padaryti paciam, o tik tada reikalauti to is kitu. O siaip jei zmones studijuoja, tai bent jau pirmam ir antram kurse yra ganetinai sunku susirasti darba ir dar merginai. Imanoma, bet tam reikia geru pazinciu arba turtingu teveliu, kad atlyginimas butu kaip tu sakai 1200lt ir daugiau “ant popieriaus”. Ir apskritai jei tau nepatinka tokios paneles, kurios nemoka susitvarkyti savo gyvenimo, yra paprasta iseitis - nebendrauk su jomis. Kiekvienas i gyvenima ziuri savaip. As pvz niekada nesiskundziu. Man uztenka to, ka as turiu, o jei neturiu, tai pasistengiu ir gaunu. Tai va.

Jei netinki kam cia rasai, kad issilietum? tai cia tipo jau pasiekiai ko nori? Tai gal labanaktis pasenusiai tavo moraliai.

litu boba turi uzdirbti ir .

oi atsiprasau as tau netinku …

tai kai zinosi ko nori parasyk

ot maniakas pazinciu internete Juokiasi

nebuk kause,gal negalima per intika,pazinciu pasijieskot? Juokiasi

nebuk kause,gal negalima per intika,pazinciu pasijieskot? Juokiasi

niu tai cia visu teveliai uz interneta moka ar cia vien barakines sedi nemokamai =-/

Gerai