Ieskau merginos didele krutine

Ieskau merginos didele krutineCha cha

tai teveliai valgyt neduoda?Pavargęs

manau kiekviena mergina kazkam gali buti idealiŠypsena Nera zmogaus be trukumu, bet kartais tie trukumai tokie zavingiDrovus

Na, meilės juk nesuprognozuosi, kartais ateina ji staiga, kartais palengva. Kalbėjau tiek apie charakterį, tiek apie išvaizdą.

cia charakteris ar isvaizda?Nekaltas netaip jau daznai sutinku puikia mergina, kuri i mane ziuretu kupinomis meiles akimisŠypsena

Bet tavo supergirl modelis visgi dažnai aptinkamas objektas. Nekaltas

O kuris cia teisingas, anot Jusu? Klasta

labas rytasKava kas naujesnio?Šypsena

tie patys apsauginiai po to nieko neišleis, kai visi bėgs iš ten, nes bus manęs papirkti.

pasakysiu apsauginiui, kad Tavęs neįleistų Klasta

o kas gi daugiau be manęs galėtų tapti savižudžiu-sprogdintoju per tavo gimtadienį?

Ateisi į mano gimtadienį? Valio

reikės atnešti Gėlė tau per gimtadienį.

Papų tema yra jėgų jėgos jėga. Ir mes “DalIwaujam aCakau” JuokiasiŽliumbiaJuokiasi

matyt interesai mūsų skiriasi Juokiasi

Aš buvau susinervinęs, kad man taikot dvigubus standartus.

Ogi nuo nepaklusnių naujų metalinių vergų link seno išbandyto metodo - gyvų vergų Genų inžinerijos pagalba sukurtų į žmones nepanašių (grynai dėl etikos sumetimų) vergų, su labai žemu IQ - paklusnių, darbščių, greitai besidauginančių ir pasisotinančių… kokiom nors ropėm, kurias patys užsiaugina…
Taigi - seni, jau patikrinti metodai (Tuo pat metu ir patobulinti, nes galima susikurti praktiškai idealius pigius bei nereiklius vergus - augintinius.)
Ar tai labai jau… ee… neetiška… ar kaip?

Cha cha

neidomus tu man. nu bent jau ne Moteris kaip minimum

Ne

as tik su Agne. tik kad labai droviuosi ir niekaip nesusiruosiu Drovus