Ieskau merginos didele krutine
tai teveliai valgyt neduoda?
MF ra:
zojus ra:
cia charakteris ar isvaizda? netaip jau daznai sutinku puikia mergina, kuri i mane ziuretu kupinomis meiles akimisNa, meilės juk nesuprognozuosi, kartais ateina ji staiga, kartais palengva. Kalbėjau tiek apie charakterį, tiek apie išvaizdą.
manau kiekviena mergina kazkam gali buti ideali Nera zmogaus be trukumu, bet kartais tie trukumai tokie zavingi
zojus ra:
cia charakteris ar isvaizda? netaip jau daznai sutinku puikia mergina, kuri i mane ziuretu kupinomis meiles akimis
Na, meilės juk nesuprognozuosi, kartais ateina ji staiga, kartais palengva. Kalbėjau tiek apie charakterį, tiek apie išvaizdą.
MF ra:
Bet tavo supergirl modelis visgi dažnai aptinkamas objektas.
cia charakteris ar isvaizda? netaip jau daznai sutinku puikia mergina, kuri i mane ziuretu kupinomis meiles akimis
Bet tavo supergirl modelis visgi dažnai aptinkamas objektas.
zojus ra:
ismokyciau as Tave gerti teisinga alu ir butu gardus
O kuris cia teisingas, anot Jusu?
labas rytas kas naujesnio?
labaityliai rašė:
pasakysiu apsauginiui, kad Tavęs neįleistų
tie patys apsauginiai po to nieko neišleis, kai visi bėgs iš ten, nes bus manęs papirkti.
pasakysiu apsauginiui, kad Tavęs neįleistų
labaityliai rašė:
Ateisi į mano gimtadienį?
o kas gi daugiau be manęs galėtų tapti savižudžiu-sprogdintoju per tavo gimtadienį?
Ateisi į mano gimtadienį?
labaityliai rašė:
ačiū, kaip miela :>
reikės atnešti tau per gimtadienį.
bulkistas rašė:
vis dar dalyvaujat
Papų tema yra jėgų jėgos jėga. Ir mes “DalIwaujam aCakau”
anelka rašė:
As simpatisku vyru visai nepastebiu.
matyt interesai mūsų skiriasi
Aš buvau susinervinęs, kad man taikot dvigubus standartus.
Ogi nuo nepaklusnių naujų metalinių vergų link seno išbandyto metodo - gyvų vergų Genų inžinerijos pagalba sukurtų į žmones nepanašių (grynai dėl etikos sumetimų) vergų, su labai žemu IQ - paklusnių, darbščių, greitai besidauginančių ir pasisotinančių… kokiom nors ropėm, kurias patys užsiaugina…
Taigi - seni, jau patikrinti metodai (Tuo pat metu ir patobulinti, nes galima susikurti praktiškai idealius pigius bei nereiklius vergus - augintinius.)
Ar tai labai jau… ee… neetiška… ar kaip?
neidomus tu man. nu bent jau ne kaip minimum
Krapikas7 rašė:
Nouneimas rašė:
Susibėgam arbatos po savaitgalio, Jurai?
as tik su Agne. tik kad labai droviuosi ir niekaip nesusiruosiu