Idejau savo lektuvo photo

Idejau savo lektuvo photo

Spauskit ant mano nick’o. Ka manot?

Neblogai neblogai… Gerai Kazkada ir as turejau kadoka. Bet lasa. O seip galetum lietnykus kokius uzsimest

o siaip tai galetum masina pasikeist Mirkt

Teko ir man tokį paexplotuoti.Su 1,3l varikliu.Šiaip paliko geresnį įspūdį nei "lašas"

Cha cha

O cia gal bandei paparacy suvezhint, kad atbuliny ymetes? Cha cha

Kiek matau tai tas tavo kadokas dar ir padazytis mazumele… Mirkt Kodel ne diena fotkinai…?? Aš nekaltas Slepi kazka… Cha cha Gal koks sparnas parudyjes… Mirkt

nieko gero nieko blogo paprastas kadetas

opelis kaip opelis nieko ypatyngo Kietas

Beveik pries 10 metu, kai dede toki parsivare, buvo zveris, 1.3l, o kaip sukosi Cha cha Cha cha Cha cha

Jo tikras lėktuvas Cha cha o šiap mašina kaip mašina.

pritariu Gerai

Nu shiaip nieko ypatyngo, bet geriau negu nieko Cha cha Cha cha Cha cha Kietas

Tas paparacis siaip as buvau Šypsena Velniai zino jo keslus del to atbulinio… Cha cha Bet as gyvas ir sveikas, manes nesuvazinejo. O vakare fotkinom, nes tada susitike buvom. O mano skaitmeniniame (pasiskolintameŠypsena) kaip tik dar buvo like vietos porai kadru. Tai ir papleskinom… A tie greiti ir isiute (http://www.banga.lt/admlt/2club.club_file_list/241.964-=(378900735) irgi is tos pacios serijos Šypsena

o kodel pasirinkot butent vpu aishtele? kitoj pusej ziedo, prie hannerio butu grazhiau atrode… Aš nekaltas

Senesne mano photo butent ten ir buvo, todel dabar norejosi kazkur kitur… O vpu aikstele strategiskai gan patogi vieta, bo dauguma mano friend’u netoliese gyvena Šypsena

oba Šypsena ash irgi arti gyvenu Cha cha l.arti…

Zveryne? Kurioj mazdaug vietoj? Šypsena

Saltonishkiu gatvej Cha cha

Cha! Geras Šypsena As seniau gyvenau “anam gale” (Traidenio g-vej)