I kuri diska geriau instalint geimus?

I kuri diska geriau instalint geimus?

Ar i sistemini , kur yra windows’ai, i kita, kur visokie dokumentai?

Į sisteminį.

o kodel?

siaip tai dieelio skirtumo nera. as tai darau taip visos programos ir zaidimai i sistemini o i stuff’ui skirta diska nieko neinstaliuoju

as irgi taip dariau, bet kazkas uzejo ir pradejau instalint geimus i kita diska ir nezinau ar cia gerai ar ne, ar gali del to geimai strigt?

Galvok, kad skaitymo greičiai gali skirtis, bet nedaug. Jei jie dideli, tai skirtumo nepajausi, O kokius naudoti testukus, tai nuo motininės ir HDD priklauso. Beje, jei paleisi Nero ir Copy CD, ten yra draivų greičio testas.

Na reiks pabandyti Šypsena

Tai kad ten tik CD-Rom’o testas

del to kad tu instalini i kita diska tikrai neturetu tureti reiksmes perfonamcui

Man irgi taip pat atrodo, bet va mano pana zaidzia simsus ir klausia manes, kodel dabar stringa jie. Pas mane naujas hardas seagate baracuda, su nauja NCQ jungtim, ar tai gali turet reiksmes.

Jei kompas pas tave ne vien zaidimu konsole , na ta prasme kad su juo dar ir darbas kazkoks daromas … be chatinimo, browsinimo ir spamo siuntimo… Tai paprastai sisteminiam diskui (C: ) uztenka kokiu 5GB. Na i toki diska telpa visos eilinima mirtingajam reikalingos programos. pagefile paprastai numetam i D: diska, Temporary internet Files irgi galima i D:, be to jei naudojiesi Outlook Express tai Store Folder irgi nubogini i D: Su My Documents irgi ta pati darome… Properties ir … Move i kita diska… na kad ir i D: Tada kai viskas veikia ir isbandyta, kai sudeliota viskas tvarkingai i lentineles ir apdeitintas antivirusas pasidarome C: disko atvaizdo faila i D ar kuri kita diska. Po to galima ji isriegt i DVD ar kitokia laikmena. Zaidimai, mp3, Video ir kitoks shlamshtas paprastai dedamas ne i sistemini skirsni kur operacine sistema. Va stai tada galesi saugiai ir laimingai gyventi. Prisigaudysi kokiu virusu ar sugadinsi ka nors - tiesiog per 3-5 minutes uzkrausi c diska is atvaizdo ir vel turesi svaru svaruteli ir veikianti diska. Zaidimai, buve D: ar kitame diske, dokumentai ir laiskai niekur nedings, nereikes jokiu backupinimu daryti, viskas liks kaip kad buve pries 5 minutes, ishskyrus tai kad turesi pries n dienu suinstaliuota svaria sistema, kuri perfect veikia. Apdeitinsi naujai antivirusa ir ilgai bei laimingai gyvensi kol vel prisidirbsi. Po to operacija su uzkrovimu is atvaizdo vel pakartosi ir vel po 5 minuciu darbo ilgiems menesiams sekmingai fortkes suksis tavo kompe. Va stai kodel nepatariu niekam nieko nereikalingo (ishskyrus programas) kisht i C: diska. Ar itikinau?

Patikslink, kokie simsai, kompo daugiau duomenų, ir į žaidimų klubą.

Naujiejis simsai tiesa sakant resursu rija nemazai, ypac jei sujungti navarotai setupe. Jei palesinesi po nustatymus kompas prades suktis linksmiau. Bet cia daug kas gali tureti itakos… net tai kad kompe tik 256MB RAM Blogai

Aciu, kad nepatingejai tiek prirasyt, itikinai mane, tikrai Šypsena Tik dar gal gali patart kokio dydzio page file reikia nustatyt D (nesisteminiam) diskui. ir ar tikrai visai nereikia page file C (sisteminiam diskui)?

double RAM size… as usualy jei RAM 256 - pagefile fiksuotas 512MB Jei RAM 512 - pagefile fiksuotas 1024MB

Jei turi vietos C: diske gali pagefile det ir i C Visada yra gerai kai big file sedi arciau shaknies… greiciau sukasi sitema, taciau jei pilnas diskas didelis, o C: skirta tik kokie 5-6GB - nieko baisaus kad pagefile ir sekanciame skirsnyje… aka D:

Nežaidžiu. Instaliavau Hitmaną į kitą diską D:. O jis į C: sukišo neklaustas pagrindinius nustatymus, informaciją apie žaidėjų rezultatus ir jų vardus. Po C atstatymo aišku jis nepasileido. Su tokiais žaidimais, kurie prisiriša prie sistemos, atstatymas iš atvaizdo netinka. Geriau sakyti atvirkščiai: nereikia instaliuoti žaidimų į darbinį kompiuterį.

Ta ten yra initial size ir maximum size, tai ta double RAM rasyt i maximum ir i initial size?

O gal dar geriau butu, jei ir C ir D diskui nustatyciau ta page file ar ne?