Į AŽ.

Ru, kodel neskrendi su Wizzair?

Jei gali, tai prisidek viena-dvi dienas. Nesigailesi - pabraidziosi po Londona.

Gal man skubiai pasakyt, kad keistų bilietus ir dar Ingri įsiprašyt porai naktų? Cha cha gundot su tuo Londonu…

Vaikai vis tiek tą savaitę į mokyklą neis, bus Alytuj ir mokysis savarankiškai Angelas šitas dalykas gal ir baisiai skamba, nu bet neturiu su kuo jų palikt Vln, mokytojai vis aiškinu - kad kai man komandiruotė, tai vaikų mokykloj nebus… jaučiuos asociali.

Taip

Vaikas grįžo, įkišo galvą, atsitraukė, atsargiai iš prieškambario klausia - mama, čia tu?? Nes veidas kitoks ir kažką svilini, o tu juk niekada nesvilini

Aha, net nesupratau, nuo ko - kažkas labai kepė Blogai

Salotos buvo skanios, bet mane pradėjo užknisinėt (ne tik PJ), kad meniu nėra specifikacijų - t.y., gramatūros. Na, svarbu man tai. Nes neturiu su kuo pasitart - ar pvz. PJ Cezario porcija atitinka amerikonišką 1 cup? T.y., kiek man į kalorijų skaičiuoklę įrašyt. Dėl visa ko, dvi įrašiau.

Londone viskas Gerai. Noriu. Imama.

Apkabinimas o tai tu nori kaip torpeda lakstyt, aniaa Laimingas

Pizzoj Jazz, kur buvom, tai dar ir tvanku buvo, veu, na vis dėlto - pobrangis kabokas, o parėjau maistais prašvinkusi.

Apsikirpau šian, tai nespėjau maisto nupirkt. Arba-arba, nes ir kirpyklos užsidaro, ir maisto pardės užsidaro Cha cha Rūpestingos mamos prioritetai čia vadinas… Juokiasi Eisiu, jaučiu, lietinių kept Pavargęs Nežinau, darbe lyg ir nepavargstu, bet kažkaip mirtinai nėra įkvėpimo po darbo daryt valgyt. Bet taip visiškai.

kodėl aš nuo Vilniaus pavargstu labiau, negu nuo kelionės UA-LT? Nekaltas guliu paslika ir nesikeliu.

Baik tu, Londone lengviau nei Briuselyje. Aišku, daug žmonių, didelis plotas, etc etc, bet vis tiek na, nėra to tokio belgiško veiksnio Cha cha

Veikiausiai Stansted, iš Frankfurto su Lufthansa. Jo, labai jau tiesiai iš VLN Cha cha bet į komandiruotes ryanair’ais neskraidina Nekaltas

Šypsena ačiū už paguodą, rimtai.

Iš pasakojimų - toks baisinis megapolis. O aš jau pripratau prie Briuselio Cha cha, dar Skandinavijoj drąsu. O kai prisimenu, kaip Frankfurte tarp 5 dangoraižių pasiklydau, užsispoksojusi į kažkurio banko headquarters, tai ir Londono baisu. Bet tai duosiu žinią organizatoriams, ir gal jie pa-si-rū-pins Drovus

Ru, susigaudysi Londone, ten civilizacija ir visa kita Taip

Aš esu turėjus. Tai pagalvojau, kad jei turėjau ir nebeturiu, tai matyt nereikia. Žodžiu, jokių nusispalvinimų Cha cha

sakyk, paaiskinsim, kaip ir kur patekti. ar jau zinai, i kuri oro uosta atskrisi?

Aha, komandiruotė. Renginys, tikiuosi, kad jie neužkimš veikla visų dienų ir vakarų.

Kažkur kažkokiam viešbuty apsistosiu, dar nžn tiksliai kur, o jau šnekos apie zonas tai išvis, kaip apie kosmosą Cha cha Gi aš nebuvus Londone, dabar net panikuoju, kas bus, jei iš oro uosto negabens į miestą - bijau pasimest.

Na, paaiškės netrukus, tada bus galima pasiderint Taip

man visai prilipo sviesinti sruogomis, bet as link zilos spalvos i ta puse einu. man kirpejas keisti spalvos dar neleidzia, nors mano visi draugai sako, kad labiausiai oranzine ar raudona man pritiko. o kai jis dazo sruogom, pamaiso, tai sklastymas i kaire - sviesiau atrodau, i desne - tamsiau. visai sone - zmones klausia ar svieziai kirpausi ha ha Juokiasi