pas mus tai kašis per kompą aš tik priešokom prie
Bet tai kasdien atvirukai bet tai kaip faina. tik pas mus Druskininkuose tai skurdu su atvirukais
Jurga,sveikit
Jurga, sveik kuo greičiau. O jei tų pagalbos įstaigų transportą pati matai, tai nusirašyk telefoną nuo jų, kai dar sveika būni. Nors vargu bau, ar kas geriau nei kubietis padėtų, o ir kainuotų.
Atvirukai šiandien du - iš Japonijos, Hirošimos ir iš JAV, Vašingtono valstijos, su valstijos paukščiuku
Aš šian siunčiau vyrui, kuriam patinka atvirukai su jūrų kiaulytėm - su kiaulytėm tai su kiaulytėm, iškeliavo jau kiaulytė tarp ramunėlių Net pačiai patiko tas atvirukas, taip jam ir parašiau
Sninga.
aš ne krepšinį, aš žiūriu Žukovą per rusų tv
OT:
Jei nežiūrit krepšinio,
tai paskaitykit:
čia daugiau info:
įspūdinga
Siand besitrankydami po 100 instituciju ir organizaciju, radom vienam pastate “American Peanut Council” kazin ar yra “Peanut Butter and Cakes Council”. Bet patiko, ot miestas, viskas ir visi cia telpa
labos.
nebuvo pas mus šiandien interneto, kompas sudurniavo. grįžęs sutvarkė. aha, priklausomybė.
išsispyriau save vakare į baseiną, tai taip gerai paplaukiojau, po kaskadom palindau. tik chlorkalkių tai bele kiek. veu. prausiausi prausiausi ir vis tiek dvokiu
aronija ar tos taurelės kažkas panašaus kaip tamponai? nes tų tai negaliu pakęst, jaučiu aš juos. nes jeigu nelabai panašu, tai gal susigundyčiau tuo Tavo užrodytu daiktu
Jurga, betgi gerai, kad nors taip tavimi ir vaikais pasirūpina
Nesirkit
reikia kazkaip eiti bandyti miegoti, diena pasnaudziau, tai ir miego nesinori, o kaip bloga, o rytoj dar vienas ligonis jauciu prisides
atejau pasigirt, kad man vaistai (cheminiai) nemusa temperaturos, kaip 39 taip 39, negaliu net ramiai guleti, kaulus lauzo ziauriai, bandau vaduotis tai karsta pusle tai atsiklojo, ka nors salto uzsidedu, kazkokia panikine busena, kubietis isejo namo, nu ka jis cia veiks, vaikai apsikabino mane is abieju pusiu, jam jau nebeliko vietos. Bet padare tos savo makaloses, as visai gerai jos uzvalgiau, nu vis tiek gi niekur neisiu, galiu smirdeti cia sau kiek noriu, dar vaikus pasivejojo su saukstu, tie nenorejo Padare arbatos, atnese is bulkines bulkuciu, nelabai cia kas nori valgyt pas mus sake rytoj ateis vaiko i darzeli nuvesti, ir aisku laukia kada as atsigaivaliosiu bet nezinau ar tas vaikas dar eis i darzeli, akys blizga, ir sake, mama nors ir viska buvau apsirenges man buvo salta is darzelio parvede aprenges savo “kailine dublionke” kuri vilkosi jam zeme ir kokia sunki, abejoju ar vaikas galejo dar su ja papeiti, bet atrode vaikas ispudingai, patenkintas, kaip is sibiro butu grizes Pats aisku su megstuku parejo Kartias uz tokias pasiaukojancias nesamones as ji myliu.
Save jis gali i lova atnest, aniaa
Sveik ir tegu rupinasi
Salta man cia pasidare, bet tai ir rubu neatsiveziau, maniau, tikrai po -20 jausiuos karstai. Ale ne velnio. Vis ieskau, kur nosi ikist susisilt.
Siand visa diena darbas, nusikalem, bet ziauriai idomu. O rytoj svaboda papugajam, tik PwC apsilankom ir otia, darbeli, iki ketvirtadienio Vilniaus
Eeee… pasakotojui reikalingas klausytojas…
Šitą aną, bet kiek pamenu evoliucijos teorijas, tai tokių sūpynių reikia palikuonims atsirasti. O paskui, jau atsiradus, reikia nuobodžios pilkumos, kad jie užaugtų.
sukišau vaikus į vonią ir taaaip tingiu eiti žvejoti
maždaug numanau, ką rasiu nuėjusi
kuo kalta Lietuva dėl tų kelių vištų? Lietuva - tai mes visi, miškai ir upės, jūra ir smėlis - aš juos myliu O tos kelios vištos su keliais gaidžiais - eina jie … savais keliais.
p.s. klausausi muzikos “aš tikrai myliu Leituvą” och jeee
labai atitinka šiandieninę situaciją. žvengia.
Tikriausiai norejo parodyti, kad pats dare, rase ir t.t.
Ru, labai gera idėja. Ai, net pavydžiu gerumo, kad tiek pamatysi.
Ru ra:
Gal man skubiai pasakyt, kad keistų bilietus ir dar Ingri įsiprašyt porai naktų? gundot su tuo Londonu…Vaikai vis tiek tą savaitę į mokyklą neis, bus Alytuj ir mokysis savarankiškai šitas dalykas gal ir baisiai skamba, nu bet neturiu su kuo jų palikt Vln, mokytojai vis aiškinu - kad kai man komandiruotė, tai vaikų mokykloj nebus… jaučiuos asociali.
tai jau tikrai , pas mus jei vaikas po atostogu viena diena paveluoja i mokykla, tevams baudos, negalima 0 jei savaite mokykloje vaikas nebutu, nes mama komandiruoteje, zinok gali but kad ir is mokyklos ismestu reiktu organizuoti pazyma, kad serga, tik keles dienas tevai gali pateisinti, nuo trecios dienos tik is gyditojo pazyma tinka.
o ka pas jus tirkai taip galima gal del to prie taves mokytoja ir kabinejasi netiesiogiai, nes tiesiogiai nubausti negali
nu ir priraset, einu skatyti ka pagraibom