HTC Desire HD vs Iphone
Na matot, naujų kainos nesveikai užlenktos. Tai pagal mane 3gs tik galečiau ipirkt. Bet kaip jau ir sakiau, niekaip neapsisprendžiu ar pirkti iphone ar HTC Desire HD, kuris lyginamas su iphone 4. Va čia ir yra dilema.
Na normalus jis, ne mažas. Aišku ne plytgalis kaip paskutiniu metu kiti…
iPhone diktuoja kokybes standartus, nieks nepasivijo. Iki siol. Bet 3GS jau senas… ir mazas
Todėl ir numečiau nuorodą į Karybos klubą.
Be kalbų iPhone.
Dar viena tema pasikapojimui
Čia tau labiau patartų:
http://www.biteplius.lt/lt/2club.welcome/441-=(1716162540
Bet imk HD, jeigu nesi pats apsisprendęs. Aš dėl asmeninių priežasčių manau, kad iPhone 3GS geriau už HTC Sensation, nors realiai taip neturėtų būti. Bet ne tik skaičiukus lyginu.
Nu ką, nusprendžiau atsinaujint truputi ir nusipirkti koki kietesni telefoną. Iš pat pradžių maniau, kad iphone 3gs man ideliausias variantas, nėra labai brangus, girdėjau, kad labai patogus, bet visgi dar nusprendžiau pasiknysti internete. Ir pamačiau Android telefonu, labiausiai dėmesį patraukė HTC Desire HD, nu gal but dar tik Desire. Perkračiau visus angliškus, bei lietuviškus forumus ir galiu pasakyt, kad tai tik dar labiau man viska sukniso. Pasimečiau visiskai, nes vienas visas psulapis teigia, kad 3Gs pranašesnis, kitas - HTC Desire HD. Tai visgi ką jus manot, kuris geriau? Norėtusi argumenuotų paaiškinimų, nes dabar manau tik nuo šio forumo priklauso, kurį telefoną nusipirksiu. Ačiū.