<hr>

Vyrai! Cha cha Nenuleiskim rankų!

O gal geriau - Moterys, nuleiskit rankas Mirkt

O man smalsu paliko visgi techninė pusė. Kiek spėju, fotkinta ne tikroj studijoj, o naminėj? Ar klystu?

Taip, naminej. Fonas - juodas audeklas, desinej pusej irgi juodas, isorine blykste - i sviesia siena kaireje.

gera foto imho.

nu nu… Sam ne poxvalish’, nikto ne poxvalit Juokiasibeje, nuotraukose matosi, kad mergina bijo taves ir nepasitiki LiežuvisP.S.: o ji sutiko, kad jos nuotraukos chia kabes?

aisku kad nesutiko, ji buvo prievarta ikalinta rusyje, ir badas ja maitino vien tik kukuruzu miltais, po to prievarta ja isrenge, nufotografavo, ir idejo i ivairia galerija visu teismui…

Rykule, esi geresne fotografe nei psichologe Mirkt

kam reikalingas apatinis foto trecdalis? noreta parodyti, kad mergina iki puses buvo nuoga ar kazkas daugiau… nesuprantu… nei tinkamos sviesos nei graziu formu ten nematau… Nekaltas

O kuo sviesa bloga?

saves fotografe ishvis nepavadinchiau (jei ka), o psichologe ir but nereikia, kad matyti kito zhmogaus vidini pasauli.

Ner uz ko uzsikabinti. Labai banalus ir paprastas atlikimas. Šypsena

Rykule, niekuomet nepasitikek nuotrauka, netgi pasine JuokiasiNuotrauka ne visada atspindi zmogaus vidini pasauli. Tiksliau sakant, ji dazniausiai neatspindi, nes tiksliai ji perteikti - jau sioks toks talentas (arba sekmes dalykas). Netikekit nuotraukomis, ypac mano Cha cha. As darau simtus dubliu ir galiu atrinkti velniai zino koki varianta.

Tiro Gerai Cha cha Juokiasi

mdass… rado pasiteisinima… jie chia geriausi 2 kadrai ish kokiu 200-300 tai ash patyliu… bent jau nesakytum… Apakęs

Cia ne pasiteisinimas. Cia paaiskinimas nesupratusiam zmogui. Jauti skirtuma? Bet pats faktas jog pavartojai zodi “pasiteisinimas” reiskia, jog mane matai besiteisinanciojo pozicijoje. Tai si ta pasako ir apie tavo pacios pozicija Juokiasi. Tiek to, tai ne mano reikalas. Taip, tai viena is geriausiu tos fotosesijos nuotrauku, ir ji man patinka. Tai nera pats geriausias darbas, kuri esu kada nors padares, ir kai kuri cia nuskambejusi kritika yra pilnai teisinga, bet man nebutina paciam sau istarti “tai geriausias mano darbas ever”, kad kurinys atnestu dziaugsma.

no coments… Juokiasi

Man nepatinka kai juokiasi bet nekomentuoja. As tau juokingas? Mano darbai juokingi? Mano mintys juokingos? Nagi, diskutuojam. Turi ka atsakyti, ar tik pazvengti gali?

Sprendžiant iš Jūsų emocinio nusiteikimo, diskusija nebus konstruktyvi Nekaltas

Tai irgi vienas is galimu variantu. Bet ar butu geriau uzbaigti pokalbi su spyga kisenej? Nekaltas