HOMEFRONT
Na zaidimas tai nekazkas… Bugai lenda vienas po kito… tiek garso, tiek grafikos sakyciau ir fizikos, bet kad jos net nesimato. Aplinka statine , kaip kokiais 2000 metais. Negali praeiti, kur nereikia, negali uzsokti net ant kelmo, jei tau neleista. Visada turi sekti kazkam is paskos. Taigi pagrindiniai objektai misijos - sekti drauga arba nusauk priesa. Jokios ivairoves. O veiksmo apsciai. Priesai nesibaigs visa amziu… MP nebandziau, bet ir bandyt nebenoriu po SP zadziau vien del to, kad irasyciau dar viena game i sarasa nevertas uz ji prasomu pinigu P.S. sorry uz paveikslelio kokybe… Lb jau daug uzime …
Beje tos zadetos karo atmosferos nlb perteike… toli iki tokio perteikimo, kaip kad stalker perteike savo atmosfera ir pan.
Jomajo lygių dizainas… Na aš tai vistiek bandysiu kada nors. Kaip sakoma geriau kartą pabandyt, nei 100 screenų ir youtubių pažiūrėt. Na panašiai kaip ir Freedom Fighters, nors tiesa sąkant aš jame nieko ir nemačiau kažko tai TOKIO… Perėjau ir delete iš HDD, deje neužsitarnavo jame likti… Nors ten tas co-opas buvo neblogas toks, na panašiai kaip desert storm serija. Bet “Jankynas”, nelabai ir buvo panašus į jankyną… O čia supynės, barbekiu, drugeliai, kažkas įdomaus…
Neonazz, nuotraukoms - irfanview+riot pluginas
Nors sis zaidimas turi nemazai trukumu, bet man vistiek patiko Gaila kad labai trumpas.
jomajo jpego kokybe kvadratais