Hitman
Na va vakar jau ir HITMAN™: Episode 3 - Marrakesh išmėginau. Iš viso visi epizodai ant tiek galimybių turi, kad sunku viska ir surasti. Peržaidimo vertė begalinė. Tik istorija visiška pieva. Nieko ten nesuprantu visiškai. Na bet žaidžiu kaip kokią smėlio dėžę ir tiek. O kaip su hitman dvasia - tai vienas geriausių hitman serijos atstovų šitas darbas.
Visiškai pritariu, aš dar nenusipirkau šio epizodo, nes neturiu laiko žaist.
Jei patinka Hitmanas pabandyk šitą en.wikipedia.org/wiki/Death_to_Spies pirmą ir antrą dalį. Beje į metus nežiūrėk, žaidžiasi ir dabar visai gražiai. Trečios dalies pats nežaidžiau. Beje hitmanas paskutinis kelis dalykus rodos paėmė iš šios serijos.
Sakiau lauksiu pilno bet nusipirkau pirma epizoda siandien paziuresim.
2gaplay ar kaip ten, antra misija 4eur dabar nekainuoja.
Crashinasi pastoviai Jauciu as grisiu vel prie konsoliu.
Nebuvo nė karto, kad lūžtų Čia matyt tavo sistema failina, ne žaidimas
Nu forumus pavarcius tai ne man vienam bent Isbandyti visi solution’ai kuriuosi radau nete, vienas bbs.
Pirk konsole D
Man nei karto crash nebuvo. Tik kada išėjo antras epizodas buvo keletą valandų bėdų su prisijungimu online. Matyt serveriai buvo kažkaip apkrauti su naujo dlc parsisiuntimais.
Reikia dar prisėsti ir damušti nr. 3 exclusive target. Pirmą praleidau. Pastoviai reikia užeiti į steam ir pasižiūrėt naujienas. Kaip suprantu vis įmeta kas 10 dienų po naują.
Plokste gal amd?