Hi end uz 100Lt-2

Hi end uz 100Lt-2

Schema yra superpaprasta ir visiems turi buti suprantama.Schema projektas yra ne mano, bet as kai ka pakeiciau savaip. Vienas prie vieno tokiu stipralu rinkinius(KIT-us) gamina amerikonai.Pas juos tas rinkinys kainuoja apie 500 baksu.Aisku ten detales ne rusiskos. Jei bandysite daryti-siulau pagalvoti apie geresni maitbloki, nes toks nelabai man patnka. Sekmes Juras

del sumazinimo fono pabandyk pasuntuoti iejimo lempu katodines varzas kondikais,tai pat po kenotronu 20.0mkf kondikai stipriai trumpina kenotronu darbo laika,geriau gal naudoti mazesnio talpumo,o po varzos padidinti.signalinius kondikus pabandyk pasuntuoti greitesniais,paeksperimentuoti gali su polipropilenu,keramika.labai gerai butu su zerutiniais.

o kox minusas, kad abiem kanalam viena lempa? ar neturi itakos?

neturi itakos

Manau, kur kas geriau būtų anodiniam ir draiveriu maitimimui sudėt atskirus kenotronus ar tiltelius. 6N1P sudėt po vieną lempą kanalui, abi puseles sujungt pagal SRPP schemą (be skiriamojo kondiko). Tada dar papildomai reikės į pirmojo kaskado “uodegą” paduot neigiamą -60V įtampą… Ir gal net draiverius kaitint nuolatine srove… 6P15P skambėtų kur kas geriau. Tuo labiau jungiant triodu.

Iskur tamsta toki korpusa parovei, as irgi tokio noriu Liūdnas

jei kas zino tai kaip galima pagerinti kanalu atskyrima? pas mane tas pats tranzformatorius kentronas ant abieju kanalu. tai man reiktu maitinimo saltini perdirbt kaip pas 2 monoblokus, kad kiekvienas kanalas turetu po 1 atskira tansformatoriu ir atskira kentrona. Ar tiesiog uztenka kiekvienam kanalui po atskira kentrona ir prie to pacio trafo?