Help !!!

Help !!!

Sestadieni dalyvausiu vestuvese ir busiu pirma pamerge, problema tame, kad niekur nerandu parduotuvese nupirkt gelele, kuria teks isegt i pabrolio atlapa Šypsena Gal jus, mielieji, zinot kur Vilniuj galima rast ?! Is anksto aciu Mirkt

Oi sito gero tiesiog ieskok vestuvniku krautuvese-nuomos punktuose. Šypsena
Brac baliuka apturesi - pavydziu Cha cha

nu ce dabar? nuo kada pamerges kiekviena atskirai geles i atlapa iesko?
Pamenu, kai mes zenyjomes, tai patys visas atlpau gelytes supirkom. Ir kodel. o gi todel, kad butu kazkoks suderinamumas. kad butu kazkokia stilistika. A tai kas ce butu - viena pamerge nuperka balta, kita ruzava, trecia geltona, viena - didele, kita - maza, viena vieno stiliaus, kita kito… ****s ne pyragas.

a, tai nepasakiau kur.
mes neseniai pirkom Vilniaus gatvej - cia iskartu uz verslo centro einant nuo prospekto ziurek desinej pusej - turi buti tokia nedidele siuvimo reikmenu parduotuvele. Ten pasirinksi gelyciu. Dar galima Madoj Virsuliskese antram aukste pasiziuret.

O siaip tai geriausias pasirinkimas buvo univermage, a le gi uzdarytas univermagas.

Martynukas —> na jaunoji taip panorejo, kad kiekviena nusipirktu gelele pagal savo sukneles spalva Šypsena

keista, is tikruju atrodo zymiai graziau Šypsena
anyway, have fun Šypsena

Nugi gyvos geles atlape daug grazhiau, o tas dirbtines lietuvishki chalturshchikai dar nemoka grazhias padaryti. Kiek machiau pastaruosius pora metu vestuviu, tai dauguma gyvas ir segasi. pasakyk kad tokia mada ir vsio Šypsena pabroliu i atlapa - cik isek mini herberos zhiedeli arba mazhos chrizantemos arba smulkuchiu orchideju ar freziju puokshtele ir baigta!

senais gerai laikais buvo mada gėlytes pabrolių atlapams derinti prie pamergės suknelės. Aš nekaltas

vienzo, teko ir man garbe but pirmajaCha cha laksciau, ieskojau, nupirkau bordavas, pati korekciju padariau, isegiau jam i atlapus, paziurejau, kad jau baisokai atrode…islupau is savo buketo tokia a la ramune ir isegiau ja, bozhe kaip grazu buvo Gerai ir nenuvyto ir nenukrito ir sokta kiek buvo Gerai