!!!! HELP !!!! Reikalinga pagalpa su Apach WWW servaku

!!! HELP !!! Reikalinga pagalpa su Apach WWW servaku

Atsisiusk PHP4+APACHE+MYSQL rinkini is http://www.phpgeek.com , suinstalink ir nieko konfiguruot ne nereiks. Ir prie viso to dar duomenu bazes galesi daryt.

o kai dar kils klausimu, gali rashyti webmasteriu forume adresu:
http://code.ipfox.com

Su pagarba,
T999

Tai as Apach’a taip ir esu paleides, kad jisai pats automatiskai pasileidinetu. Tai sakai su cgi mazai tesi susidures. Gal zinai is savo draugu kas galetu man truptui pakonsultuoti siuo klausimu?

hmm
zinok del cgi tai mazhai ka teishmanau - tiesiog kiek pamenu confige berods reikia nuimt * kai kur
ir galbut reikia dar papildomo softo
beje - pas mane tai nebereik rankiniu budu paleidinet Apache - tu ten paleisk Install Apache as Server - tada autimatishkai pasileidines ir bus sheip geriau…

Aciu uz issakyta minti. Bet man visvien nesigauna.
Suinstalinau PHP. Kai perkraunu apach’a tai raso kad PHP/4.0.5 runnig …
Po to bandau junktis adresu http://localhost/ , tada viskas ok pakrauna standartini apach’o puslapuka. Savo cgi failus su meciau i cgi-bin direktorija, kaip ir jie ten praso. Bandau prisijunkti adresu http://localhost/cgi-bin/dcguest/dcguest.cgi ir gaunasi snipstas, ismeta tokia klaida:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.

Apache/1.3.19 Server at 195.168.0.100 Port 80

Kur problema? Ka darau ne taip?

Sveiki
Prasau atliepti tuos kurie yra susidure su Apach (gali siaip buti ir kitais) WWW servakais. T.y., tie kurie ji konfigino, kad butu galima ant jo leisti cgi bei php failus. As jau krusuosi nezinia kiek ir nieko nesigauna. Tai prasau pagalbos padeti man ir pakonsultuoti kaip viska reiketu teisinklingai atlikti.
Galite rasyti i i e’maila [email protected]
Is anksto dekoju.
Vaclovas

Iei ant windazu naudoji servaka - tai gal mano acakymas tix Šypsena
Keip configurint - nematingek perskaityt readme.txt failiuka - ten labai aishkiai parashyta viskas (aisq - gali ir nepavykt per pirma karta) - bet dirbdamas ji nuosekliai - manau pasidarysi
o kaip php pasileist ? Šypsena nueini i http://www/php.net - ish ten aciputi php windozini instala - ishzipini - ren pagal instrukcijas labai paprastai gaunasi (i apache config failiuka teraix berods 3 eilutes dadet) ir naudojies :wink:
o keip viska paleidinet ? nu jei pas tave viskas normelei sukonfigurinta - nusiimi explorerio proxy (jei toki naudoji) ir rashai http://localhost/ ir jau matai pirma apache langaŠypsena
beje - kiek man teko pastebet - tai tik pradedant nuo Apache lango ir einant gilyn pavyxta paleist php failiukus - kitaip nepazysta :wink:
pirmyn - php rulez Šypsena

beje - jei labai nesigaus - galiu pabandyt aciust sawo config failiuka - gal tix - duok zinot :wink:

Apakęs Apakęs Koshmaras… neiduokit tiktai kokiai tarnybai Cha cha Uzh nepilnamechiu nugirdyma Cha cha

Tai jau susiskambint negalėjot?Ane?

Vo blin, būtau žinojus, kad Gluosnė bus su savo uodegyte, būtau ir aš su uodegyte atėjus Mirkt

Gluosne, o nuo keliu metu ten alu pardavinejo?