help!kaip maitinti maza kregzde?
kaip maitinti maza kregzde ?? radau salia savo laiptines… vos paskendancia… daviau muse. kruopu. bet nevalgo…
Na tikrai nezinau ;-/ net neisivaizduoju…
Vargšas paukštukas
Gaila, bet nežinau
em…net nezinau gal geriau tu ja nunesk ten tu paukksteliu prieglauda
nzn… gal kokiom kirmelytem…
paskambink 118, suzinok kokio nors gyvunu globos centro nr, paskambink ten ir issiaiskink
pas mane buvo į balkoną įkrites vienas kregždžius irgi iš pradžių neskraidė ir labai sunkiai vaikščiojo atidaviau jį pusbroliui. tai jis kek žinau manų kruopom jį šėrė, ir tų mažų musyčių pagaudydavo (kadangi pats kregždžiukas iš pradžių nevalgė, tik vandenį gėrė, tai pusbrolis jį pražiodindavo ir tiesiai į gerklę visą maistą jam…)po kelių dienų kregždžius sustiprėjo, pradėjo geriau vaikščiot, o dar vėliau pats ir išskrido
Ghm… gal kokios kruopos padetu? nenusimanau…
Ui as ir viena karta maitinau gregzdziuka sliukiukais, kruopytem trintom, vandenuku… taciau pas mane jis isbuvo tik apie 1 sav. nelabai valge… Taciau… jis… Labai verkiau
zn, jei ta kregzdute dar labaj mazyte, taj jai majsta rejkia kajp nors susmulkinti, ato kitajp nevalgys…o veterinaraj nezino, kajp jas majtinti?a?
zinok yra toks klubas kaip "flora ir fauna" ten tau daugiau patars
zhinai nzn reik wandens ir kirmeliu…
jei pas tawe kieme yra shieno koki lizda susuk
man buwo paniashiai su wandeniu atgaiwinom bet weliau wistiwk mire
wargshas
buvau as tam fauna ir flora… niekas nieko nesako aciu jums , kad rupinates kregzdute isskrido!! isnesiau i laka dezeje, dar bandziau paserti, bet nevalge poto paziurejau dar pasirodo ir vienos akies ji neturejo bet poto drauge uzsidejo kregzde ant pirsto… ta patupejo… paplasnojo ir nuskrido. apsuko keleta ratu aplink mus… ir poto kazkur nuskrido dabar taip gera !
net neisivaizduoju ka galetum duot…
…kaip faina kad kregzdute ishgijo…o dar fainaiu kad yra neabejigu zmoniu, kurie nepalieka likomo waliai, o pasiima sawo globon
respect
Nešk į zoologijos sodą arba pas veterinarą
"floroj ir faunoj" paklausk…
bandyk pienuku ir varshke ir dar gal skysta manu koshe
aciu, kad taip rupinates1 bet paukstis jau isskrido!! tema galima zakrivac dabar… galima bus eiti ir rinkti pauksciukus nuskriaustus… zinosiu kaip maitinti, aciu