Help i kokius telefonus galima det dvi korteles
Tai norejau paklaust i kokius telefonus galima det 2 SIm ir kaip jas ten perjungineti. Jei kas turit toki telefona parduot tai pasiulykit
Tikrai veikia 8 Nokia tik reik korpuso pasieskoti, bet pasidaro storesne… beje abi korteles vienu metu nedirba
yra telefonu nugares kur galima ydeti dvi sim ir paskiau pajunkti…esu mates 3210 ir 3310 telefonams kaina ~40lt o kaip su perjunginejimu tu sim tai nzn
veikia su noshkem 2 korteles. O prasme yra ir labai didele Pvz tai labai gerai turetu zinot studentai kurie kada nors su tokiu dalyku kaip racija yra susidure nera cia ko visiem zinot
i benefonus, bet nesuprantu prasmes
issipisinejimas.O siap i kai kurius kolius as ir ejnu su dviem kortelem.Tik viena pas mane ,kita pas diktoriu.O nx dvi kortos taj neipisu,nes vis gi neimanoma,kad jos abi butu aktyvuotos vienu metu.
O jei jos neakt6yvuotos taj gali keitinet ir taip
jei ka tai gaunas 3 kortos- 2 pas ta kuris koli laiko ir viena pas diktuotoja privalumas tarkim kad ir tas kad nereikia isiminet vienos kortos norint kita idet (cia kolio metu), plius gali abi kortos but skirtingu planu
nx pas ta kuris koli laiko dvi kortos?
pasiimi 2 c1 kortas kurios sujungtos i grupe ,viena duodi diktoriui ,kita berasciui neklauzadai studentui.Ir diktuoji po 0.2 lt piko metu
-Adolfas- raše:
Kam tau dvi korteles i viena telefona?
Vistiek jo abi vienu metu nedirba.
Tokiu atveju jei nori tureti abi korteles ir dar kad juos veiktu naudok du telefonus.
Bet jei vistiek tu nori i viena telefona dvieju korteliu tada paieskok korpuso (pirtaikyta ideti dvi korteles) savo telefonui.
zmogus klausia kokie telefonai o stai gerewsias is gerewsiu pastebi kad tai yra meslas ir kad to nereikia, koks gi tau skirtumas? gal zmogus tiesiog turi tele2 ir omnitel ar pan ir jam neidomu keitineti tas susiktas sim korteles atsiprasau uz necenzura
snargliu banda
dar vieni skaiciuotojai-atsipirko ar ne.Koks jusu snargliu supistas reikalas??Gal jis ten LV banka grochino pakeliui ar BMW X6 nupyzdino,i gal vaziavo zoles prie promenados parduot lygiagreciai-koks jusu reikalas
Gal čia kg “mano 19”,tai tada acipirko
va gera naujiena,vaziuot nevertaO tau temos autoriau,reik galvoj chiptiuninga padaryt,kad temu nebekurtum nauju
vakar aplankyta Liepoja…zvejota nuo 15 h iki 03h…vanduo kakava,srove gana didele…kibimai vangus,mano 19,kitu irgi panasiai…