Help i kokius telefonus galima det dvi korteles

Help i kokius telefonus galima det dvi korteles

Tai norejau paklaust i kokius telefonus galima det 2 SIm ir kaip jas ten perjungineti. Jei kas turit toki telefona parduot tai pasiulykit

Tikrai veikia 8 Nokia tik reik korpuso pasieskoti, bet pasidaro storesne… beje abi korteles vienu metu nedirba Apakęs

yra telefonu nugares kur galima ydeti dvi sim ir paskiau pajunkti…esu mates 3210 ir 3310 telefonams kaina ~40lt Šypsena o kaip su perjunginejimu tu sim tai nzn Šypsena

veikia su noshkem 2 korteles. O prasme yra ir labai didele Liežuvis Pvz tai labai gerai turetu zinot studentai kurie kada nors su tokiu dalyku kaip racija yra susidure Cha cha nera cia ko visiem zinot Kietas

i benefonus, bet nesuprantu prasmes

issipisinejimas.O siap i kai kurius kolius as ir ejnu su dviem kortelem.Tik viena pas mane ,kita pas diktoriu.O nx dvi kortos taj neipisu,nes vis gi neimanoma,kad jos abi butu aktyvuotos vienu metu.
O jei jos neakt6yvuotos taj gali keitinet ir taipCha cha

jei ka tai gaunas 3 kortos- 2 pas ta kuris koli laiko ir viena pas diktuotoja Liežuvis privalumas tarkim kad ir tas kad nereikia isiminet vienos kortos norint kita idet (cia kolio metu), plius gali abi kortos but skirtingu planu Cha cha

nx pas ta kuris koli laiko dvi kortos?
pasiimi 2 c1 kortas kurios sujungtos i grupe ,viena duodi diktoriui ,kita berasciui neklauzadai studentui.Ir diktuoji po 0.2 lt piko metuCha chaCha chaCha cha

zmogus klausia kokie telefonai o stai gerewsias is gerewsiu pastebi kad tai yra meslas ir kad to nereikia, koks gi tau skirtumas? gal zmogus tiesiog turi tele2 ir omnitel ar pan ir jam neidomu keitineti tas susiktas sim korteles Šypsena atsiprasau uz necenzura Šypsena

snargliu bandaJuokiasiJuokiasiJuokiasi

GeraiJuokiasiUfffGirtas

dar vieni skaiciuotojai-atsipirko ar ne.Koks jusu snargliu supistas reikalasJuokiasiCha cha??Gal jis ten LV banka grochino pakeliui ar BMW X6 nupyzdino,i gal vaziavo zoles prie promenados parduot lygiagreciai-koks jusu reikalasCha chaLabas

Gal čia kg “mano 19”,tai tada acipirko Taip

va gera naujiena,vaziuot nevertaJuokiasiO tau temos autoriau,reik galvoj chiptiuninga padaryt,kad temu nebekurtum nauju

vakar aplankyta Liepoja…zvejota nuo 15 h iki 03h…vanduo kakava,srove gana didele…kibimai vangus,mano 19,kitu irgi panasiai…