HELP canon bjc-2100

HELP canon bjc-2100

Sveiki,

situacija tokia yra tox printeris canon bjc-2100 kuris nebuwo naudojamas ~1 metus dabar prireike juo pasinaudot buwo nupirkti nauji rasalai juodas ir spalvotas sudejom darom print test page spausdina bet islenda tuscias lapas Nekaltas kame gali but problema? rasalo kasetes naujos pirktos is bms

Paziurek pacia kasete gerai,tanai buna permatomi lipdukai,gal ju nenuplesiaiŠypsenaSiaip jai spauzdina ir nieko lape nera tai tik su kasete kazkas ne tasMirkt

tai tame ir esme kad visi lipdukai permatomi ir nepermatomi nuplesti instrukcija skaityt moku kaip idet kasete Nekaltas

gal kas zinot kur taiso canon printerius?

Siaip kiek zinau juoda ir spalvota CANON kasetes statosi i stalciuka, kuris is ju ima rasala. patikrink gal uzdziuves stalciukas. Jei kada nors esi mates HP kasetes, tenai uzdziuna latakeliai (skylutes) pro kurias rasalas purskiamas ant popieriaus. Jei nepades - tada sorry.

jo statosi i stalciuka toki esu mates HP kasetes turiu HP printeri o kaip patikrint ar uzdziuves stalciukas ir jei uzdziuves ka reiketu daryt?

Su HP paprasciau, Visa kasete issiima su purkstuku. HP atmirkiau (aisku skamba juokingai) pastates visa kasete i indeli su vandenius, jokiu budu ne i spirita (labai greitai garuoja ir dar smarkiai uzdziuna). Tiksliai negaliu pasakyti, bet siulyciau dregna vata pamirkyti latakelius (tik jokiu budu nebraukyk per ta vieta (labai smulkios skylutes -gali dar labiau uznesti)). Tada paleisk per irankius (printerio) CARTRIDGE CLEANING. Jei nebus rezultato, reiskia problema ne kasetese. Sekmes.

nugi atsidaryk to printerio setup, ir ten paieshkok tokio dalyko kaip clean ar kazhka panashaus.esme kad tau reikia pravalyt tuos rashalo purkstukus ar kas ten tokie bebudavo.man taip jie irgi uzdzhiudavo nors kasete pakeisdavau na per kokias 5 min.o paskui dejau ash ant tu canon printeriu ir perejau prie hp.