Hana, Barbara ir Anni
Tiems kas domisi modelių realybės šou. Germany’s Next Top Model 2007 by Heidi Klum finalistės: Hana, Barbara ir Anni. Centre- laimėtoja Barbara. Šaunuolė. Finalo modelių paradas- youtube.com/watch?v=o0-TS_7z2SA (ilgomis suknelėmis eina superfinalininkės Barbara ir Anni).
man labiausiai patiko dar praejusio Germany’s next top model dalyve Yvone, tik ji uzeme antra vieta
ta gal tik is kaires juodaplauke grazi… o kitos tai tokios biski… tragiskos
Švelniai tariant panelės mados pasaulio supratimas yra žalias iki kaulų smegenų, ar ne? Pirma, visos dalyvės yra gražios- iš jų renkama mergina turinti svarbiausius modelio atributus: charizmą, visapusišką profesionalumą ir unikalumą. Antra, tikiu, kad jums, tai sunku suprast, ibo smegenys persunktos paaugliškomis holivudinėmis nesąmonėmis.
fausta_laiminga>> Yvonne tikrai buvo labai verta laimėti pirmame projekte. Nors, nemeluosiu, Lena (laimėtoja), taip pat buvo puiki. Šiuo atveju, kad laimės Barbara, buvau įsitikinęs nuo projekto pradžios. Pirma, dėl raudonplaukių užimamos padėties mados versle (natūralūs raudonplaukiai geriausiai vertinami modeliai pasaulyje) ir antra- ji visada atrodydavo puikiai (nepasant to, kad Anni laimėjo daugiau tarpinių rungčių).
Tikrai unikalios… kiekviena kažkuo savotiškai graži ir ypatinga.
man ta raudonplauke labai grazi
nemanau, kad savo nuomones issakymas yra nesamone, prasom taip arsiai nepult beto, modeliu mazai graziu buna dazniausiai juos PAVERCIA graziais su visais make-up’ais, sukuosenom and so on… o kad is rinkti graziausia mergina, tai tam yra grozio konkursai, o modeliu konkursuos manau vertina labiau figuros cm, nei grozi
Kur jūs įžvelgiat puolimą, tėra kritika neišmanėliui. Apgailestauju, kad nesugebate jos priimti. Grožis yra labai subtili sąvoka. Visažistai, meistrai ir stilistai bet ką gali paversti gražiu- apie tai čia nebuvo nė užsiminta, todėl tai turbūt iracionalus argumentas. Grožio konkursai su mados verslu neturi nieko bendro. Beje, jei kadanors tektų sudalyvauti grožio konkurso užkulisiuose, neabejoju dėl primygtinio požiūrio kitimo į tokias atrankas. Kol kas draugiškai patarčiau diskutuoti ta tema, kurioje bent minimaliai gaudotės.
Visos trys savotiškai gražios ir patraukia akį
Simpatiškos.
Visos mielos tamsi man gražiausiai čia atrodo
Man irgi tamsiaplaukė gražiausia, bet ta raudonais plaukais tai labai kažkokia faina irgi .
Dešininė labiausia į meškiuką panaši, kairė visai pro šalį
kalbant apie isvaizda man desinine graziausia
garzios visos savotiskai
man tai Hana graziausia. o kodel butent raudonplaukes labiausiai vertinamos?
vidurinė