Half-Life 2!

atsisunciau emporio realiza …isextraktinau ir nebezinau ka daryt…ten gal 6 failai…padekit plz Žliumbia Žliumbia Žliumbia

Kokie failai? Gal visų 6CD failai? Kiek jie užima?

tai niekas nezinot?

uzima 3.1Gb…: skins server resourse reslists public platform hl2 fr iends cstrike config bin

Gal kas siuzeta trumpai galit nupasakot? Nekaltas

STFG Šypsena

Kokio jie formato? Gal *.rar? Jei taip tai išarchyvuok ir bandyk instalint.

Jei .cgf ar .gcf, tai siųsk per naują. Nieko iš jų nebus. Šypsena

Also PTFG Šypsena

blemba as is hdd.takas.lt atsisiunciau 85rarus po 50mb…ir iextraktinau ir gavosi 7 paprastos papkutes su visokiausiais failais…bl isprotesiu Žliumbia

Pas mane irgi iš hdd.takas.lt bet viskas normaliai. Pabandyk iš naujo extraktint.

P - wtf?

P lay T he F uc.king G ame Cha cha

siunchiau ish hdd.takas.lt normali versija ten viskas normalu, bet… paleidzhiu zhaidima ir tipo praranda ryshi su steam serveriu, mane ishmeta… tikejausi , kad fixas ishspres problema, bet nixuja… buvo kam taip? Šypsena)

Ką tiksliai rašo ? Pabandyk šį - freewebs.com/naudinga/pataisymas.rar

siaip siuzeto prasiau Nekaltas o ne visokiu ten raidziu Cha cha

Ishbandzhiau geima ir ash Šypsena1. Siuzhetas unreal, tikrai butu galima pastattyti filma pagal hl2 geima. 2. YYYYYYpach patiko tas dalykas, kai pachioje zhaidimo pradzhioje einant per tardymo kabinetus, zhiurejau per plyshi Šypsena , atejo mentas ir ji su jega uzhdare, shito nepamirshiu Mirkt3. interaktyvumo pilna Šypsena pjaustyk beveik beleka Cha cha dauzhyk ir lauzhyk, gaila sienu griaut neina Cha cha4. grafika man tikrai geresne nei doom III, + doomIII nera nieko apart grafika, aisqu ten grazhu ir t.t., bet chia aplinka, dizainas , visa atrodo labai tikrovishka Šypsena atspindzhiai nuo langu, shviesos spinduliai, anryl Cha chana einu dabaigsiu savo darbus, veliau parashysiu daugiau Šypsena

patems HL2 su AthloXP2500+(1.83GHz),512DDR ram,Geforse FX 5700 128MB DDR ? Nekaltas

Laisvai…

a *velniop* chia ishsikalinet? Šypsena