atsisunciau emporio realiza …isextraktinau ir nebezinau ka daryt…ten gal 6 failai…padekit plz
Kokie failai? Gal visų 6CD failai? Kiek jie užima?
tai niekas nezinot?
uzima 3.1Gb…: skins server resourse reslists public platform hl2 fr iends cstrike config bin
Gal kas siuzeta trumpai galit nupasakot?
STFG
Kokio jie formato? Gal *.rar? Jei taip tai išarchyvuok ir bandyk instalint.
Jei .cgf ar .gcf, tai siųsk per naują. Nieko iš jų nebus.
Also PTFG
blemba as is hdd.takas.lt atsisiunciau 85rarus po 50mb…ir iextraktinau ir gavosi 7 paprastos papkutes su visokiausiais failais…bl isprotesiu
Pas mane irgi iš hdd.takas.lt bet viskas normaliai. Pabandyk iš naujo extraktint.
P - wtf?
P lay T he F uc.king G ame
siunchiau ish hdd.takas.lt normali versija ten viskas normalu, bet… paleidzhiu zhaidima ir tipo praranda ryshi su steam serveriu, mane ishmeta… tikejausi , kad fixas ishspres problema, bet nixuja… buvo kam taip? )
siaip siuzeto prasiau o ne visokiu ten raidziu
Ishbandzhiau geima ir ash 1. Siuzhetas unreal, tikrai butu galima pastattyti filma pagal hl2 geima. 2. YYYYYYpach patiko tas dalykas, kai pachioje zhaidimo pradzhioje einant per tardymo kabinetus, zhiurejau per plyshi , atejo mentas ir ji su jega uzhdare, shito nepamirshiu 3. interaktyvumo pilna pjaustyk beveik beleka dauzhyk ir lauzhyk, gaila sienu griaut neina 4. grafika man tikrai geresne nei doom III, + doomIII nera nieko apart grafika, aisqu ten grazhu ir t.t., bet chia aplinka, dizainas , visa atrodo labai tikrovishka atspindzhiai nuo langu, shviesos spinduliai, anryl na einu dabaigsiu savo darbus, veliau parashysiu daugiau
patems HL2 su AthloXP2500+(1.83GHz),512DDR ram,Geforse FX 5700 128MB DDR ?
Laisvai…
a *velniop* chia ishsikalinet?