Taip, atsispindės…Bala žino, kas blogiau, ar veidrodis prieš duris, ar plikas kaminas…
Kiek ash zhinau, tualetai kuria bloga feng shui , nesvarbu, kurioje namo puseje jie butu. “…Tualetus reiketu laikyti uzhdarytus. Negalima ju puoshti paveikslais, gelemis,jums tinkamais simboliais it t.t. Nes tai gali sukelti rimtu problemu kaip tik toje jusu gyvenimo srityje, kuria jus labiausiai norite pataisyti…”
To Eolo_arfa : bet gi galima turbut kazhko kitu “uzhmaskuoti” ? Kas tai per kaminas? Kokia jo paskirtis? Ar bus reikalinga laiks nuo laiko prie jo prieiti? Ar tai vedinimo sistemos dalis?
To Aqvarel : Tau gerai sekasi ! Kaip sakoma: “…prodolzhaj v tom zhe duxe…”, kol MISTIKO pasirodymo lauksim … Man reikia begti…
Esmė ta, kad jo niekaip neužmaskuosi. Atidarai laukines duris ir už 1,5 m yra tas kaminas, išlindęs į koridoriu. Tiesiogine žodžio prasme į jį kaktomuša atsimuši. Pro jį nepraėjęs, neįeisi į namą…Prie jo jungsisi kietojo kuro katilas… Mano mintis buvo tokia. Apdirbt ji taip pat , kaip ir koridorines sienas texcoloru, o ant viršaus kabint tonuotus veidrodžius. Kitaip jo neįmanoma paslėpti. Va, papaišiau primityviai : [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/464 177-=(1067266989](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/464177-=(1067266989)
va butent - ir jei veidrodyje atsispindi tualeto durys (kurios gi varstosi karts nuo karto, nors pastoviai paprastai buna uzdarytos), bet ta energija veidrodziu pagalba “issitempia” i pati koridoriu ir gaunasi istisinis laukas… kad paveikslu kabinti nereikia, nei puosti - sutinku. bet kaip toki isplanavima (priespriesais esancio wc ir veidrodziu) pakoreguoti? siaip mano buto durys tiesiogiai veidrodyje neatsispinti
Hm…Buvo rašyta, kad jei yra ilgas koridorius, tipo “drakono nasrai”, tai jo gale galima ir net reikia, kabinti veidrodį…
To Eolo_arfa: kvadrateliu pazhymetas kaminas? Lauko durys apahioje taip?
Taip, apačioj durys, kvadratėlis kairėje- kaminas…
To Rita : aishkiau nupasakok, kas - kur yra Tavo koridoriuje, please … o taip tai kas liechia vonios ir tualeto, tai butu tokie patarimai: budami netoli nuo prekiniu duru, tualetai gali sukelti tikra sumaishti; jei tualeta galima matyti stovint shalia duru, reikia pakeisti WC duru vieta arba, jei tik yra uzhtektinai vietos, masyvia pertvara (uzhuolaida shiuo atveju bus per mazha); virsh pagrindiniu duru irengti tualetai taip pat gali pridaryti daug nemalonumu; ish virshuje esanchio tualeto sklindanti neigiama energija prasiskverbia pro lubas ir teka zhemyn, veikdama duris ir atneshdama daug bedu namo gyventojams; tad geriau pakeisti WC arba pagrindiniu duru vieta; jei negalima parkelti i kita vieta nei duru, nei WC,uzhdekite lubose irengta skaischia shviesa , tokiu budu simbolishkai bandydami nuvyti bloga CHI nuo priekiniu duru; tai pades tik dalinai, tachiau tai geriau negu nieko…
To Eolo_arfa: ant kiek jis yra ishlindes?
Jei paskutinis klausimas adresuotas man - tai kaminas į koridorių išlenda 750mm… Praėjimui, tarp kamino ir sienos lieka 850 mm…Mušt tokius projektuotojus reiktų…
To Eolo_arfa: kaip isivaizduoji veidrodi ant tokio “ishkyshulio” kabinti? …ish triju pusiu ar ishgaubta? Tada jame atsispindes lauko durys, kaip pagal schema isheina… Ar nori kazhkaip statybinem medzhiagom “ishlyginti” ta “iskyshuli”?
Texcoloras- tai labai labai vykęs tinkas. Veidrodžius planavau kabinti bent jau iš dviejų pusių, paliekant kelių centimetrų kraštelius iš kraštų. “Išlyginti” neišeis niekaip…Tada koridoriumi tektų eiti šonu…
Ba abejo, kad atsispindės lauko durys. Prie vieno iš veidrodžių, kuriame lauko durys atsispindės, planuoju didelę juką pastatyti.
Nu tai ką tada man su tuo nelaimingu kaminu daryti? Ką jūs darytumėt mano vietoje?