Gyvenimas pagal kinų išmintį Feng Shui

Neimanoma nieko pasakyti apie tavo karjera feng shu nespeja ateities

Butu gerai, jeigu Mistikas atsakytu, jis pas mus tikras “specas”, o ash tik mokine Flirtas …na bet tesiam toliau: Karjera sietina su bet kokio pastato ar asmenines aplinkos shiaurine puse.Noredami, kad karjera atneshtu kuo didesnes naudos, sustiprinkite savo namuose ir kabinete shiaurine puse FSH metodais. Nieko nedarykite savo namu miegamajame, jei jis yra shiaurineje puseje. Geriau atkreipkite demesi i savo svetaines shiaurine puse (pvz.pasistatykite akvariuma su zhvaliomis gupijomis). Visu name gyvenanchiu zhmoniu karjerai pakenkti gali shiaurineje namo puseje irengtas tualetas.Todel ji geriau uzhdaryti Šypsena ir juo nesinaudoti.Neigiama tualeto poveiki galima iveikti jo viduje padedant “didzhiuli” Apakęs akmeni, kuris nuslopins blogaja CHI (energija). Kol kas tiek Tūsas

visi dabar apie tai tik ir sneka. visi zurnalai mirga antrastemis. mada. nors aplink mane tiek informacijos, deja, dar matyt, nesu pasiruosusi su ja susipazinti, tad apsoliuciai nieko nenusimanau apie feng shui. o tikriasuiai tureciau.

Labai dekui uz infor.bet va i si klausima negavau jokiu komentaru.Kaip su ta audringa jura??? Is tiesu ir kur tas Mistikas prapuole,kai jo patarimo taip reikia

To veduokle: ar paveiksle yra koks nors laivas ir kalnai, t.p. “zheme” ?

labai ydomus dalykas, ypac meile pagal kinu ishminty, o gyvenimas tai lb daug ko reik laikytis Cha cha

butent tai ir turejau galvoje Mirkt

Nera nei kalnu,nei laivo,nes kiek skaiciau tai visai kitos reiksmes ir kabinti reikia turto puseje t.y.pietryciuose.Kalnai ir burlaivis ispustomis buremis reiskia turta,o si paveiksla kabinau del karjeros ir butent karjeros puseje-siaureje,todel ten tik isiutusi pries audra jura ir pazemiui skraidancios zuvedros ar kaskas panasaus.

jenau jenau Piktas cia mano mamos reiketu wiska klaust apie tai Nežinau skaito ir skaito knygas apie tai Baisu

To veduokle: a kiek ash zhinau, tai geriau “judantis” vanduo, negu “stovintis” … O shiaip, visada viskame-kame pasikliauk savo INTUICIJA Labas

Ir dar, to veduokle: Profesine sekme susijusi ne tik su " karjeros" laukeliu.Jai taip pat daro itaka " geroves", " ishminties" bei " pripazhinimo" zonos. Labai svarbu, kaip dirbanchio zhmogaus namuose irengtos ir apipavidalintos shios keturios sritys. Jos glaudzhiai tarpusavyje susijusios, todel negalima kiekvienos vertinti atskirai Tūsas

To MISTIKAS 12: Tu gi “bangoje”, kodel Nekaltas ne uzheini i tema?

Man patiko, kaip FSH akcentuoja švarą ir tvarką…Juk ne vienas esame pastebėję, kad kai viską išpašalvoniji iš kambario ar dar bala žino iš kur, dūšią apima toks palengvėjimas…FSH sako, kad nereikalingi, seni, sugedę, apdulkėję daiktai stabdo či tėkmę… Kai pirmą kartą į rankas pakliuvo kyga apie FSH, vartaliodama ją apėjau namus…Juokingiausia buvo tai, kad augalai stovėjo ten kur reikia, kur reikia, buvo sudėti metaliniai (variniai indai…dėl senų varinių indų kraustausi iš proto…), kur reikia - molinės statulėlės…Trūko tik krištolo pakabukų tarpduriuose…Tą FSH - mes turime viduje…

sveiki, girdejau, kad pagal Feng Shui isminti - NEGERAI, kai namuose prieskambaryje buna taip, kad tiesiai pries wc duris yra veidrodis (paaiskinti nesugebesiu, bet tipo tas wc atspindys prasitesia tolyn i isore ir taip ta energija pasklinda). na taip gaunasi, kad vienoje puseje wc, kitoje - spinta veidrodinem durim. Klausimukas - kaip neutralizuoti sita dalyka? vienas is variantu - ir ant wc duru pakabinti veidrodi - tipo gaunasi atmusimas. kokie dar galimi sprendimu variantai? Nekaltas Žvaigždė

cia viena is nuogirdu… as irgi girdejau, kad negali buti veidrodis priesais lauko duris…

taip, nei veidrodis, nei langas. o jei yra - kabinami vadinamieji vejo varpeliai. tai kaip su wc ir veidrodziu? Nekaltas

Aš susidūriau su tokia problema… Name, kuriame ruošiamės gyventi, tik pro lauko duris įėjus patenki į ne patį plačiausią koridoriuką, ir atsitrenki į…kaminą. Žiūriu aš į tą architektūrinį šedevrą ir manau, kad teks minėtąjį kaminą paslėpti po tonuotais veidrodžiais. Labai sunkus vaizdas duris atidarius…Aš esu įsitikinus, kad tie veidrodžiai turėtų nuimti tą slogų kamino vaizdą…Kaip manote Jūs?

Veidrodzhiu skleidzhiama energija gali buti ir gera, ir bloga. Veidrodzhiai gali buti irengti sienose prie duru,ishskyrus ta, kurioje atsispindi LAUKO DURYS. Rita, kaip pas Tave Tūsas ?