Eolo_arfa , kai apsilankysi pas MISTIK, pamirshk mum bangoje papasakoti
Gerai, o jūs savo ruožtu papunkčiui išdėstykite, į ką turėčiau atkreipti dėmesį ir ką papasakoti… Reikės nuvažiavus pamėginti patenkinti namiškių norus: Vienas nori trikojės varlytės su pinigėliu burnoje, vaikas nori gražaus kalnų krištolo gabalėlio prieš kontuperį pasistatyti…o kas man patinka, jei rasiu - nusipirksiu…
Mane domina feniksas … atkreipk demesi, kokiam pavidale yra, dekui
nusipirkau pavarciau, tik nezinau kaip viska pritaikyti gyvenant 1k.butuke…
MISTIKAS12 čia mes sudarinėjame sąrašą, kas mumi domina: RVandene - feniksas ir visi galimi jo variantai Mano atžalai norisi- paprastučio kalnų krištolo gabaliuko Motina svaigsta dėl trikojės varlytės… Antrai pusei reiktų vikingų šalmo su gausiai šakotais ragais ( ilga istorija) Kas papildys sąrašą? Su juo ir vyksiu…
Feniksu ir ju pakaitalu turim. Kalnu krikstolo tik didele druza ir gaminiu yra o pakaitalu daug. Trikoju rupuziu tai apie 10 rusiu . Del salmu liudniau , nes skandinavu prekem neprekiauju, nors turiu kinietisku kardu ir durklu, tiem ragams nukapoti. Na o seip daug seimynines santarves ir meiles aktyvatoriu. O kiek kinietisku monetu uuuuu ir i pinigine ir ant duru kabinama ir ant pinigu medzio risama net pinigu vaisiu finasinei zonai aktyvint o visu geriausia tai pinigu dievulis. vejo varpeliu kazkur apie 50 rusiu. ir dar daug daug visko.
shiaip kazhkiek ir domina tokie dalykai…tachiau ish kur gauti ishsamios informacijos?
To Rita : i am so sorry … Tai kaip ten su Tavo butu?Ar ishsiaishkinai iki galo?
tai kad as savo namuose tiek “daug” bunu, kad dar nespejau ne prie knygos rimtai prisesti
Negerai oi negerai paskaityti reikia tikrai.
blyn, kartais tai gali virsti baisiu dalyku, mano mama buvo labai ant o uzhsivedus. tai kai perejau su tom fengshui knygom per amus, paaiskejo, kad beveik visi baldai “teisingose” vietose stovi.jos drauges irgi labai susidomeja shiais dalykeliais. bet manau ta didzioji feng shui manijos banga jau slugsta.
To DIVA : supratau kame baisumas?
“Ne taip baisus velnias, kaip liaudis ji maliavoja”
visai nieko
O svarbiausia padeda,meiles reikaluose, pinigelius pritraukti ir santykiams bei sveikatai pagerinti.
O man nepadeda, nes MISTIKAS man atsako niekaip …
Matai kada norima issamios konsultacijos ir nemokamai suveikia atvirkstinis principas ir tada nepadeda Feng-shui.
Koios ishsamios ? Uzhdaviau keleta klausimu …O ka laisvai gali atvazhiuoti, kur tik Tave pakvies?