Jo…tarkim Feng Shui madinga…Holivudo zvaigzdes tuo naudojasi baisewsiai…apstatydami sawo namus pagal grieztas taisykles o ne pagal patoguma, komforta. As skaicew knyga apie feng shui, kambariu isplanavima, apstatymus. Galiu pasakyti, kad skaitydama knyga supratau, kad tos taisykles yra jau kiekvieno zmogaus pasamoneje. tarkim jei paimsime drakono sedejimo vieta: is jos matomos durys, bet sedejimo vieta siek tiek sone, ne tiesiogiai i duris, tuo patogu pastebeti ieinantiji ir matyti kitus. nesukant galvos. Bet juk tai visi pasamoneje zinome!!! Juk niekam nemalonu sedeti nugara i duris ir pan. Paprascewsiai reikia isiklausyti i sawe, sawo pojucius… nuojauta… Jusu protas pats saw pasuflruos, kaip ka daryti, idomewsia, kad tai tvirtina ir Feng shui. tai gal neleiskim laiko skaitydami tas knygiukstes, o atverkime prota?
išeina, kad virtuvės kampas
mano namuose - tai - tušti kampai. viso buto pietvakariuose - langas, kuris matomas pro buto duris - tokia ašis… kaip juos pakeisti? kokius augalus statyti? ar tinka statyti lempą?
To Gelmike : visi aksesuarai turetu buti poromis - patogus foteliai, zydintys augalai, fotografijos, zvakes,minkstos pagalveles,peizazai; reikia venkti viska, kas simbolizuoja vienatve ar atsiskyrima; zona aktyvinti galima ypatingais simboliais,pvz.laimingos poreles nuotrauka, dviem vaivorykstiniais rutuliais, svieziomis rozemis ar dvisake zvakide; esamam rysiui sustiprinti panaudokit fotografijas ir tai, kas primena laiminga bandra gyvenima; si zona priskiriama zemes elementui, todel jai geriausiai tinka geltona, ochra ir ruda spalvos, zemes augalai, du granato vaisiai bei atitinkami aksesuarai; palankiai veiks daiktai is terakotos,akmens, taip pat ir ugnies elemento spalvos-raudona,rozine; zodziu visa, kas sviesu ir dziausminga …
Pirmiausia augalus reikia rinktis intuityviai - is balkoniniu: baltoji, snieguole, sanvitalija ,erika gelsvalapis skaitenis ; - is kambariniu: rausvoji zhieme, kvapioji dracena, didziaziede eustoma, rausvasis filodendras, kinroze, monstera avortija, misrioji cinerarija, alokasija
na, ne visi tai sugeba …visu pirma,o atnra Tavo pvz. visiskai paprastas… kalba daugiau eina apie sudetingesnius atvejus… pvz.:vargu ar kas atsisakys veidrodzio miegamajame, nors jame ir atsispindi lova
Teoriškai…Kur turėtų stovėti…pianinas? Jūsų versijos…? Čia jums ne fleitos su raudonu kaspinėliu
Veidrodis gali buti miegamajame,tik kad gulint lovoje nematytume atsindyje saves. Didele gresme seimos istikimybes klausime. Na o jei neimanoma jo kitaip pastatyti tai nors nesinaudojant juo uzdengti ji, nors simboliskai.
Zinai ta anekdota-klausima: “Armenu radijas klausia. Kas yra juodas ant triju koju virtuvej stovi? Atsakymas nenuovokiems: fortepijonas. O tiems kam kyla klausimas kodel virtuvej? Atsakymas: mano fortepijonas kur noriu ten ir statau.” O jei rimtai tai galima ir garmonijos sektoriuje ir ziniu, na o jei zmogus sio instrumento pagalba uzsidirba pragyvenimui ar jo pagalba daro karjera tai ir karjeros zonoje gerai.
Iš fortepijono padarė pietų stalą, o man pianinas tarnauja kaip dekoras, kaip lentynėlė susidėti gėles ir gražius daiktus…Fortepionas funkcionalesnis šiuoatveju. A, į pianino vidų galima sudėti alkoholį, kurio nenorime, kad kas nors išgertų…Tai va taip, dėžutę ant dėžutės ir prištebeliuoji… Tskant, mes savo jau atgrojom, mano vaikas irgi nebegros. Na, nebent anūkai… Tadu į harmonijos zoną jį…
Ka domina suvenyrai ir aksesuarai susije su Feng-Shui sistema, gauta nauja siunta ir labai nebrangiu ir efiktyviu dalikeliu. Tai meiles ir partnerystes zonos atyvinimui bei garmonijos seimoje aktyvacijai. Finansines zonos aktyvinimui ir pritraukimui sekmes. Ir dar daug daug visokiu amuoletu ir netik…Kvieciame kur gausite ir issamia konsultacija seis klausimais. Gaila tik kad mes Klaipedoje. Kreiptis i MISTIKA12 Nerasau adreso kad Bite nepareikalautu uz reklama .
Na va MISTIKAS12… Aš dirbu KLaipėdoje ir jei pasakytum kur tamstelės reikia ieškoti - gal ir sulauktumei…Mėgstu aš tą FSH…ir visas su juo susijusias smulkmenas. Pakalbėjei kaip gruzinas į svečius kviesdamas: “začem tebe adres? Ty tak prichodi…” Ar tik nebus tas “lotoso žiedas” su FSH, į kurį pravažiuodama pažiūriu ir prie kurio niekaip nepavyksta privažiuoti?
As apakes Klaipedska esi ir nezinai kur Feng-Shui suvenyrais prekiaujama. Tarp Vetrunges ir Xiper Maxsimkos Taikos prospektas 55 parapsichologijos studiju centre “Lotoso ZIEDAS” Ir dar pradedu firmos “ARGO” produkcija prekyba , tai ultragarsines super miniaturines 300 gramu skalbimo masinos RETON ir daug kitu geru dalykeliu.
Jei atidžiau pažvelgtumei į prieš tai buvusios žinutės papildymą…lyg ir kalbėjau apie “Lotoso žiedą”…Sakiau, jau seniai ten žiūriu ir niekaip neprivažiuoju… Aš ne “klaipiedska”, aš iš Palonguos… Ir kada pas jumi užlėkt apsiveizėt?
Darbo laikas nuo 11 iki 19 sestadieni nuo 11 iki 17 sekmadieni nedarbo diena. Prasom i svecs paziuret o jei pateks i nusiperkt. As mate aukstaits i Klaipedsks tapo tik pries tres mets. Nors mani i yr zemaitiska krauja nes mam nuo Kursenu. Ti va tep. PS O del papildimo nemaciau jo o kai parasiau ans atsirado.
Kaip jum gerai … P.S. Eolo_arfa - bet nakti miegoti reikia …(t.p. 315 zhinute)
To MISTIK : sveikinimai, sveikinimai jau du metai kai “banguoji” ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Užsiregistravo Bangoje: 2002-10-09 23:02:30 Paskutinį kartą prisijungė: 2004-10-09 20:36:50
Aciu aciu kaip greit tas laikas bega.
To MISTIK : na, o jeigu rimtai? del koju ?