Gyvas alus!!!
Iskart issidavei, kiek tamstai metuku
As kaip tik turiu info, kad Balto pardavimai eina 2 vietoje po Svyturio svyturio (raudono). Matyt tas svogeris rubininku dirba
ne, jis gamyboj dirba. bet gamina tai jo iš visų mažiausiai.
Seklys rašė:
VRossi rašė:
Seklys rašė:
jau tas baltas alus- tai didžiausias m.y.žalas. Šiaip švogeris Švyturyj dirba- sakė kad Lietuvoj Balto alaus paklausos visai nėra. Didžiausia dalis vežama į Estiją. Kaži ko tiems estams jis taip patinka? Juk m.y.žalas baisiausias.Iskart issidavei, kiek tamstai metuku
As kaip tik turiu info, kad Balto pardavimai eina 2 vietoje po Svyturio svyturio (raudono). Matyt tas svogeris rubininku dirbane, jis gamyboj dirba. bet gamina tai jo iš visų mažiausiai.
Tai reiskia, kad geras alus, jei nevaro kaip Ekstros nespeje "subrandinti"
Na nezinau man tai jis , atsigert neina o i galva spiria druciai, jokio tolko, na jai nori luzt greit tai, bet vistiek nepatinka man jis.
angeliukas26 rašė:
Na nezinau man tai jis , atsigert neina o i galva spiria druciai, jokio tolko, na jai nori luzt greit tai, bet vistiek nepatinka man jis.
Na, jei nori acigert, tai gintarinis ; o svyturio baltas tai silpnokas (jis gi iki 5%), kad varytu i luzi
ZhiaurusBitchas rašė:
angeliukas26 rašė:
Na nezinau man tai jis , atsigert neina o i galva spiria druciai, jokio tolko, na jai nori luzt greit tai, bet vistiek nepatinka man jis.Na, jei nori acigert, tai gintarinis ; o svyturio baltas tai silpnokas (jis gi iki 5%), kad varytu i luzi
na matai as ne lt randuosi ,dar tokio negeriau baltas , o gintarinis labai jau svakas, extra geriau
nu gyvo alaus yra netik stipraus… yra ir 5% pvz kaip IKI dvariskas alus… nuo tokio nusigert netaip jau ir lengva… nuo 2-3 litru tikrai nenusmigsi… na dar nuo organizmo priklauso…
kiek kainuoja tas “gyvas” alus?
-Igniukas- rašė:
kiek kainuoja tas “gyvas” alus?
Sv Baltas 2.15 lt, Edelweiss - 4 lt, Gurmanu 6.99 lt
Bravarijos patiko visos rusys, tikrai neblogi
kazkada pries keleta metu ragavau Avilio alaus, atrode labai neblogas, bet pries kelias savaites paragavau Aviliuke, tai pasirode labai labai prastas …
VRossi rašė:
-Igniukas- rašė:
kiek kainuoja tas “gyvas” alus?Sv Baltas 2.15 lt, Edelweiss - 4 lt, Gurmanu 6.99 lt
svyturio baltas nera gyvas alus… jis gi pasterizuotas… tik kad nefiltruotas…
lumberjack rašė:
VRossi rašė:
-Igniukas- rašė:
kiek kainuoja tas “gyvas” alus?Sv Baltas 2.15 lt, Edelweiss - 4 lt, Gurmanu 6.99 lt
zodziu su drumzlem, na tikrai nekialia apetito.
angeliukas26 rašė:
lumberjack rašė:
VRossi rašė:
-Igniukas- rašė:
zodziu su drumzlem, na tikrai nekialia apetito.
nesakanus? tai kodel patinka kitiem? tau skanus radvilai jis?
nesakanus? tai kodel patinka kitiem? tau skanus radvilai jis?
[/quote]
na del skonio nesigincinu ,kas ir bus jai visiem patiks viena rusis, bankrutuos kiti, delto ir yra skirtingu rusiu, bet as pazystu kas geria bile stipresnis o skonis nesvarbu, o as geriu ka megstu, nesvarbu kokia tai kaina ir pan. gyveni vienakart ,plius tai galiu sau leisti
taip balta as nlb megstu… siaip kai nuainu i parduotuve neperku del to kad saltas ar delto kad pigus ar stiprus… perku tai ka megstu tai kas man skanu… jai siltas - atsisaldysiu… bet kokio brudo tai negersiu…
o buna ir mirusio?
Dominyka+ rašė:
o buna ir mirusio?
buna buna… dar ir kaip… visas alus kuris parduodamas buteliuose ant kuriu galima rast uzrasa "pasterizuotas" yra mires…
lumberjack rašė:
Dominyka+ rašė:
o buna ir mirusio?buna buna… dar ir kaip… visas alus kuris parduodamas buteliuose ant kuriu galima rast uzrasa "pasterizuotas" yra mires…
na ir na tai kazi ka pats tamsta geri? ir aplamai tau ta alu parduoda?
angeliukas26 rašė:
lumberjack rašė:
Dominyka+ rašė:
o buna ir mirusio?buna buna… dar ir kaip… visas alus kuris parduodamas buteliuose ant kuriu galima rast uzrasa "pasterizuotas" yra mires…
na ir na tai kazi ka pats tamsta geri? ir aplamai tau ta alu parduoda?
geriu ka megstu… o kodel man jo turetu neparduot??