GTA V 4k=Mind blown

GTA V 4k=Mind blown

goo.gl/LDxotOgoo.gl/oy4N3agoo.gl/gYfId8GTA V temoje veliau keleta detaliu paminesiu, ko negalima matyti screen’uose Cha cha

7gb usage Pavargęs

em, cia as poto dar kaika dadejau, tai dabar 8102 berods Mirkt yra nustatymai kur pakelia iki 13Gb Cha cha

Beje, ten steam’as sulimitavo screena. Cia be limito: goo.gl/S6MvQAai nebuvau uzdejes, kad nekompresintu.goo.gl/90tJuZbeje, mano kortos gi teturi 4GB Liežuvis bet mielieji zmones is rockstar sugebejo pasidarbuoti prie VRAM palaikymo Liežuvis

Bet tai kaip sumalė po updeito žaidimą. Dabar vietomis trūkčioja SP, ko nebuvo. Dar errorą gavau, kad kažkas su žaidimo originalumu blogai, nors jau antrą sykį pereidinėju. Kuo toliau- tuo blogiau.

Taigi išleido kažkoį updeitą, kuris tikrina ar neturi modų ar kažkas tokio ir apkrauna cpu.

kad ten man atrodo px jau ar 4k ar 1080p, nematau as cia skirtumu apart Vram surijimo, ta rez gi neprideda grafikos nustatymu, tiesiog padidina pixelius…aisku gal live losiant ir pasijusti…o realiai yra kazkoks skirtumas tarp pritemto vaizdo ir normalaus 4k moniko?

Allure, kur px, pas save ant max viska uzdek ir paziek kaip namu krastai atrodo, kaip laidai atrodo Cha cha kaip diena ir naktis yra screenai. O siaip kaip anksciau as ant max nustatymu ant 290x negalejau lost, cia viskas ant ultru ir 4k, tai ispudis kelis kart padidintas. vien tas distance scaling ka priduoda. neimanoma nusakyti, kai ant kalno atsistoji uz miesto ir pries tave judantis miestas, ir tolybese gali matyti judancias masinu sviesas, seselis lektuvo is belekokio aukscio matosi. Jokiu kampuotu krastu, nieko. sirtumas bus sioks toks tarp 1080p su 4k ir gryno 4k. bent jau is arti jei ziuresi. Man mano teliko pikseliai nesimato. O screenuose skirtumo nebus jokio. siaip ar taip verta del detalumo padidejusio ir kampuotu krastu Mirktgi esu zaides as an visokiu graziai atrodanciu zaidimu ant max nustatymu, bet sitas ispudi paliko nebloga

flickr.com/photos/131503886@N07/sets/72157655362164269

Tai tas 4k duoda kaip ir AA efektą, daugiau nieko. Bet GTAV vis dar policija atsiranda šalia tavęs t.y. atsiteleportuoja kaip praeituose žaidimuose? Nu visa kita savaime aišku, kad neegzistuoja, o tik atsiranda ekrane, kai reikia. Vat norisi pažangos jau, kad miestas būtų gyvas. Ar bent jau policijos/medikų/gaisrinės “gyvų”, o nesiteleportuojančių. Ir apskritai AI norisi, kad jau pažengtų nuo pačios pirmos GTA dalies Cha chaReiks išbandyt DSR su kokiu mažai reikalaujančiu žaidimu. Gal dirt rally. Ką ten man rinktis reikia, kad ale būtų 4k rezoliucija? 1,2, 1,5, 1,78, 2, 2,25, 3 ar 4 x native resolution?

nzn kaip nvidia daro, bet pas amd yra varnele ijungt virtualia, ir iskart atsiranda papildomos rezoliucijos tiek desktope tiek zaidimuose Mirktdel policijos ji girdisi ir tik poto atvaziuoja is uz kampu. jei issaudai visus, turi laukti kitos bangos. nera taip, kad nusiskusi, atsisuki ir vel pilna ju. 4k veikia kaip tobulas AA. Pats zinai, kaip zaidimai kaikurie tiesiog nepalaiko AA ar suluzhes buna tas AA. Kad ir GTA. Jame AA yra sugedes. 4k px viskas yra nera, nebus kampuotu liniju ir taip prideda belekoki efekta. Plius AA prideda ta toki maza blur efekta. 4k viskas naturaliai darosi. mano tie skrynai be AA visai yra tik AF x16, ir laidai matai kokie yra be jokiu kampu. 970gtx turetu nemazai zaidimu pavest su 4k, juolab, gi tau berods px ant FPS didelio nebuvimo Cha chasiaip ar taip tas kortas tam ir pirkau. visiskai patenkintas Mirkt

Nu policija turiu galvoj, kad fiziškai važiuotų iš nuovadų ir pan. Cha cha Žmonės, kad turėtų gyvenimus, keltusi kas rytą ir eitų/važiuotų į darbą Cha cha Kad bus toks hardwaras, kad tai sugebėtų? Man fps rūpi, tik priklauso nuo žaidimo. Kur daug judesio, veiksmo, tai racing, sportas, action reikia 60fps. Iš bėdos 45. Kur koks lėtesnis žaidimas kaip pvz. walking dead, life is strange, tai 30fps per akis. Tai va tokius tikrai žaisiu ant 4k. Nu pabandžiau extremaliai Cha cha Witcher 3 + hairworks ant 3840x2160 23fps skellige miške. Tikėjausi blogiau Cha cha Išjungus hairworks net iki 30fps pakyla Cha chaBeje ETS2 kaip suprantu turi savyje kažką panašaus užvadinta scaling.

na tas ETS2 scaling is dalies yra 4k. GTA V irgi turi savo scaling, tai ten uzstacius 4k rez per virtualu ir dar scaling idejus 2.5x vram papraso 13Gb Cha cha ir zinoma nasumas krenta i subine, nors sukasi pas mane aplink 30fps berods. su tuo scaling ten gautusi mazdaug 5k-6k rezoliucija Cha cha

na as niekada nesekiau policijos siaip is kur ji atvaziuoja. bet nera taip, kad is belekur islystu. gi niekada nezinosi, kur patruliuoja jie

del policijos kas patiko, kad nera ju kaip prisikta ant kiekvieno kampo kaip ankstesnese dalyse. siaip labai retai kada sutiksi ar pamatysi mieste vazinedamas Gerai