GT6

GT6

Mėnesiukas liko, ruošiasi kas nors žaist? Šypsenayoutu.be/IRKbIXb9ShE

Ne paradaves jau ps3 Cha cha pirkau geresni kompa Girtas

Gaila, kad ant PC nėra racing žaidimų Nežinau

Kažkaip prieš GT5 buvo daugiau hyp’o internete Šypsena O čia tik PS3, nebus next-gen? Gal todėl ir mažai šneka apie jį.

Tai mažai hype, nes iš esmės tas pats žaidimas tik su šikiais tokiais pakeitimais fizikoj, meniu, pridėta naujų mašinų, daugiau trasų. Nu gal kokių malonių siurprizų bus, tikiuosi online padarys normalų. Dar norėčiau leaderboeardų, kad galėtum su draugais varžytis trasose. Buvo užsiminta, kad GT6 gali tapti next-gen. Tikrai bus ir next-gen kažkada, aš aišku norėčiau kuo greičiau, būtų tas žaidimas dėl kurio nuspresčiau pirkt PS4: Bet aš labai laukiu šito, nes daugiau nėr gerų lenkynių. Shift 2 *pimp…*enė kažokia, daugiau ant PS3 nėra nieko iš racing. Ant PC vien šūdeliai visokie 10 metų senumo. Va žada jau belekiek laiko išleist project cars, dar ten kažką, bet tai dar neaišku kiek laiko praeis ir vistiek tne bus turbūt 10 mašinų. Tai kai vienintelis rinkoj toks žaidimas, tai ir pre-orderis jau sėdi nuo pirmos dienos Cha cha

Šitą imsiu. Gal net preorder darysiu. Šiaip GT su nelyginiais skaičiais susimauna. Bent jau mano akimis taip yra. Pirmas geras. Antras epinis. Trečias Š. Ketvirtas super. Penktas so so. Tai kad ten fizikos ir grafikos varikliai nauji. Bent jau taip PD teigia. Žiūrėsim kas gausis. Gal ir legendines GT trasas įdės visas, kurias GT5 pamiršo.

Tai trasų sąrašas yra jau gtplanet.net/gt6-time-weather-astronomical/Kaip ir mašinų gtplanet.net/gt6-car-list/

Čia tas su idealiai grafika ir pabodimu po kelių valandų? Cha cha

Nu grafikai iki tobulos, tai tolokai, o dėl pabodimo, tai jo, pabodo greitai, gal po kokių 60val Cha cha

Čia tas kur ne žaist o dirbt reikia, kad per marytės kušplaukį po 50 bandymų paimtum auksą.

tik ne ant ps3 Cha cha nera noro pensijos laukti prie ps3 pakol uzkrauna trasa Cha cha

Normaliai ten krauna po patcho, nes kol krauna gali mašiną pasireguliuot ar žaidimo nustatymus. Tu the last of us geriau pažaisk, va ten tai krovimo laikas, kelios minutės Juokiasi

kaip imanoma krauti keleta minuciu 256MB? Vau! PS3 atrodo tiek RAM ir teturi? P.S. Kaip minejau, kadangi jau pardaves pries keleta menesiu PS3, o apskritai ji ijunges buvau turbut pries metus ar daugiau laiko. Girtas Tai del to naujausiu zaidimu net nebandziau zaisti ir nezinau kiek jie kraunas.

O kaip tas Drive Club berods, exclusivas ar ne PS4? Nedomina? Šypsena Tiesa, atidėjo jį.

Sandman aš kai pirmą kartą jį paleidau, tai pamaniau, kad ten instaliuoja, bet ir antrą kartą tas pats buvo, kažkur 3-4 minutes loading runka(pamatavau - 4,5 minutės! Juokiasi). Tik tiek, kad vieną kartą užkrauna ir tada žaidi jau be loadingų. Pvz beyond two souls užloadina visą lygį per vieną kartą, bet ten greitai tas įvyksta. Tas driveclub neaišku kas ten bus per žaidimas, hype kelia neaišku dėl ko, be to atidėjo.