GT5

GT5

Senai buvo Cha cha

Šitie Focus’ai man vienos gražiausių mašinų.

nezinau kodel, bet man atrodo, kad raliui labiausiai pritaikytas yra Dirt varikliukas.

turbut taip ir yra man taip netikroviskai jos sokineja ir nusileidzia, kazkas neto… Ir tikiuosi seseliu taip nepaliks, nes tikrai rezia aki Šypsena Masina ledine, o is apacios kazkokie dantys kyso Cha cha

Na matyt sunku visur viska idealiai padaryt Cha cha DIRT vien ant ralio, tai todel ten ir geriausias… Šypsena

kaip tai nepaliks? Šypsena taigi jau paliko…

Man dirt nepatinka, kad paspaudaus stabdį mašina sustoja posukyje, tas pats ir ant grid buvo, turbūt codemasterių suvokimas apie stabdymą biški iškreiptas. O dirt2 ralio nebėra gaila. Gal 3 vėl bus.

As kalbu apie pacio zaidimo isvaizda. Dulkes, garsai, zvyras, aplinkos, masinos… visai tai geriausiai perteikia Dirt varikliukas. O fizika… ji nevisada pirmoje vietoje. Svarbu kad butu smagu zaisti ir kad persokes per kalniuka pasakytum sau… VAU! Ir dar akmeniukas i GT5 puse Šypsena Pasakykit man, apie kokia tikroviska fizika galima kalbeti, jei nera elementariausio vidinio damage? Nes jei jo nera, nematau prasmes stabdyti posukyje priesais priesininka. Kali jam i sona, ir vaziuoji laimingas toliau Šypsena

Tai sutinktu, kad dirt grafiškai gal ir geriau išskyrus mašinų modelius. Nors ten aš nemačiau kaip pvz. sutemsta bevažiuojant. Ir dar uždėtas tas švytintis gelotnai rudas filtras. Dėl damage aš nenutuokiu, kodėl jį išėmė, o vakar su patchu padarė tik online. O dėl smagumo, čia skonio reikalas.

Fizika geriausia vistiek RBR’e sakykit ką norit. (kalbu apie ralį)

tai blem kiek laiko turi sukti ratus, kad sutemtu? Baisus

Grazuolis Focus’as Girtas Ziauriai megstu sita Ford serija. Kai pirksiu masina, pirmoji bus Ford Focus Taip Girtas

kam cia dar sneket apie grafika? gt5 - dx9 plius HDR dirt 2 - dx11. Kusliau, tas damage online gi buvo, atsimeni kai losem ir sakiau, kad mano duslerkes kazkas sulankste, ir poto man bagaznikas atsidarinejo. jie tik patobulino ta varikliuka ir gal idejo pasirinkima ijungt isjungt Mirkt

kokie reikalavimai?

PS3 Cha cha

Evio, kelintą lygį GT pasiekei? Būdamas 16lvl jau pajaučiau kas yra damage. Net nesinori kitų mašinų užkabinti. Mašina tampa sunkiau vairuoti ir t.t. O kas bus 40lvl? DiRT varikliukas gal ir gražus, bet jis tėra arkadinis. Simuliatorium ten net nekvepia. Nereikia lyginti to, kas net nesulyginama yra @ neform@l’as -> pirksi fokusą, ir kelyje visiems Fokusus rodysi? Cha cha

@ meshqis > ne Šypsena jei atvirai, nemoku lauzyti masinu. visada vairuodamas stengiuosi viska atlikt graziai. o ir siaip, gaila butu kazkokius izdivonus su masina daryt, kai i ja sukisi savo uzdirbtus ar taupytus pinigus… cia mano toks poziuris Šypsenabet focus’us tai myliu kaip masinas, tik va, minusas - ecu pas juos labai linke mirt, o keitimas tai tikrai nepigiai atsieina, ne kaip pas kokius opelius ar wv… Nekaltas