Grybauja Mazdos elektra

Grybauja Mazdos elektra

Sveiki.Nesenai nusipirkom Mazda 323F ir pastebejau kad kartais su elektra visokios nesamones dedasi. Taigi: kartais norint uzrakint uzsirakina tik vairuotojo dureles,nors centrinis visose,vidaus apsvietimo lempute nebedega,laikrodis nusiresetina.Kai taip atsitinka isimu viena saugikli 30A, tada viskas susitvarko.Pavazinejus su isimtu saugikliu kazkiek laiko vel pradeda kas nors grybaut.Idedu vel saugikli - susitvarko kazkuriam laikui. Geriausias bajeris tai tada kai pradeda nesamones vykt, jei masina uzkurta ir lempos ijungtos, suku rakteli uzgesint masina, istraukiu rakteli is spynutes, o variklis vistiek dirba!Isjungiant sviesas variklis uzgesta. Taigi gal kas zinot kas galetu buti ir kaip susitaisyt tas nesamones.Aciu uz pagalba.

gal koks auksarankis radija ar signalizacija dejo? Is niekur nieko taip nebuna Ne

Gali būti labai daug kas. Reikia važiuoti pas meistrus. Distanciniu būdu gedimų dar netaisom. Atleiskit. Ačiū už klausimą.

del to, kad variklis dirba, isjungus rakteli, kol neisjungi sviesu, tai greciausiai kalta bus bloga mase sviesu valdymo grandinej.

ka jau genda Juokiasi Juokiasi

Manyciau, kd cia kzk su zeme negerai… Gal tikrai, koks meistriukas, ka nors ten tvarke Juokiasi ?

as sakyciau, kad masina buvo skendus… paprastai po skendimo elektronika sugenda nepataisomai (arba taisyt nebeapsimoka)… Mirkt