Gruzijos policija

Gruzijos policija

Legalus nemokamas zaidimas Šypsena neaisku ar idomus,as isbandysiu Cha cha15min.lt/naujiena/pinigai/itkodas/gruzijos-valdzia-isl eido- nemokama-kompiuterine-saudykle-policija-video-51-136566tik siuntimo greitis 12KB/s :confused: ~20h siusti nori,pamirsau tokius greicius Cha cha

Prie ko cia APB kampe? Nekaltas

Mello foto googline,gal ne to zaidimo Drovus realiai norejau pasidalinti naujiena,gal kam patiks zaidimas Šypsenaas jau beveik 100mb atsiunciau Cha cha greitis iki 16KB/s pakilo Cha cha

APB tai tikrai pameginsiu, bet gruzinu policijos zaidima?? aciu - ne Juokiasi Bet dekui kad pasidalinai Cha cha

Visi jaučiu siunčiasi Cha cha O vat tokiem dalykam torrentai į pagalbą ateina.

O kodėl pas mane meta erora? Ar pas visus taip? Win xp sp3.

vaidzulis parsisiuntus meta ?

Nu kad meta tada, kai bandau paleisti, jau suinstalinus. Rodo ta startup screen su keistos formos žaliu pastatu, ir paskui išmeta “send error report\dont send error report”. Ten parsisiuntus ir išrarinus dar įdėtas nvidia driveriai, bet pas mane ati radeonas… gal su radeonu neveikia? Nors čia tik pamąstymai Šypsena

nu man net neuzkrove is vis Šypsena lievai kazkaip kad nera reikalavimu Nekaltas gal ir grafika nieko gero,bet gal reikalauja kazko vis tiek Nekaltas

[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2243840-=(1925622687](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2243840-=(1925622687)man toki meta instalevus Nežinau

tai aplamai, kam nors pavyko paleist žaidimą? Šypsena