Gruzijos policija
Legalus nemokamas zaidimas neaisku ar idomus,as isbandysiu 15min.lt/naujiena/pinigai/itkodas/gruzijos-valdzia-isl eido- nemokama-kompiuterine-saudykle-policija-video-51-136566tik siuntimo greitis 12KB/s ~20h siusti nori,pamirsau tokius greicius
Prie ko cia APB kampe?
Mello foto googline,gal ne to zaidimo realiai norejau pasidalinti naujiena,gal kam patiks zaidimas as jau beveik 100mb atsiunciau greitis iki 16KB/s pakilo
APB tai tikrai pameginsiu, bet gruzinu policijos zaidima?? aciu - ne Bet dekui kad pasidalinai
Visi jaučiu siunčiasi O vat tokiem dalykam torrentai į pagalbą ateina.
O kodėl pas mane meta erora? Ar pas visus taip? Win xp sp3.
vaidzulis parsisiuntus meta ?
Nu kad meta tada, kai bandau paleisti, jau suinstalinus. Rodo ta startup screen su keistos formos žaliu pastatu, ir paskui išmeta “send error report\dont send error report”. Ten parsisiuntus ir išrarinus dar įdėtas nvidia driveriai, bet pas mane ati radeonas… gal su radeonu neveikia? Nors čia tik pamąstymai
nu man net neuzkrove is vis lievai kazkaip kad nera reikalavimu gal ir grafika nieko gero,bet gal reikalauja kazko vis tiek
[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2243840-=(1925622687](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2243840-=(1925622687)man toki meta instalevus
tai aplamai, kam nors pavyko paleist žaidimą?