Grimrock2

Grimrock2

Nors zaidimas isejo senokai, bet tik dabar susiruosiau ji pamaigyti. Pirmasisi buvo tik viename dungeon’e, o antrasisi stipriai pagerino pirmaji. Šypsena Atsirado normalio lokacijos, daug vietos tyrinejimui, daug galvosukiu, geru vaizdu (tiesa kompas neblogai pastabdo ne dungeon’uose Cha cha) ir tiesiog gerai praleidziamo laiko. Kam patinka tokio tipo zaidimai - rekomenduoju.

HAIL SATAN!!!

Jep, wishliste sėdi. Bet dėl kompo pristabdymo tai čia negerai skamba…

Varikliukas nera optimizuotas atviroms erdvems (butent su daug detaliu, kaip, kad foto). Bandziau ir raiska nuo fullhd numesti i mazesne, ir efektus isjunginejau, bet tai padedavo nelabai stipriai. zinoma as ir zaidziu ant notebukines GT750M vga. Bet procas pas mane normalus - i7

Procas ten px, kad ir i5 butu, skirtumo nejaustum Šypsena tiesiog ne su 750M geiminti zaidimus ir tiek Cha cha no offence aisku, as namie su 640M sedziu Cha cha

Na bioshockas infinite, wolfensteinas susizaide su sita vga puikiai. Šypsena Tai kazkaip nemanau, kad cia vaizdo plokstes problema.

Bioshock gi unreal engine, jis ant bet kokio grabo eitų Cha cha wolfenstein nežinau koks engine, bet nenustečiau jei irgi tas pats.

Kushliau, nuo kada id naudoja didziausia konkurentu produkta? Cha chaid Tech 5 jame yra. O grimrockas naudoja savo. siaip realiai matosi, kad butent nesugeba varikliukas “nematyti” uz sienos esamu poligonu. t.y. priejus prie sienos, fps buna labai zemas, nes uz tos sienos dar yra miskas, ir siaip daug detaliu. reiketu optimizavimo ir butu viskas ok, nes dungeon’ai veikia puikiai! arba dykumos lvl su kruva monstru sukasi tobulai. Cha chayoutube.com/watch?v=EqvmkMLmXlkbeje, zmones ir su grx serijos vga skundziasi, kad daugiau 40fps negauna miskuose ir prie pilies.steamcommunity.com/app/251730/discussions/0/61956879374723 9985/

Aj ką aš žinau nesidomėjau Cha chaTai aš nesistebiu, kad neoptimizuota. Bet tai, kad tokiam žaidime biški fps pakrenta nematau bėdos.

pagal sita teorija, jis tada turetu strigti ir ant normaliu dekstopiniu pc…gaila, tingiu bandyti Nekaltas beje, tu turbut losei su laptopine rezoliucija, kad Bioshockas normaliai ejo, ar gal ant kokiu medium settings, nes pas mane jis and stacionaro strigo biski kiek pamenu…bet vistiek ne su M klases korta geininti zaidimus, ypac jei ta kompa jungi prie moniko ar tv Cha cha as kazkaip ant laptopo moniko zaidimo ilgiau 15 minuciu nesugebu losti, per maza man ten viskas buna, nebent kokias kortas padelioti ar manjonga bei Candy Crush saga Šypsena

Na bioshoka zaidziau as ant 1650 kaip ir wolfensteina. sita tik losiu ant 1920 nes raiskos mazinimas nelabai padeda. Cha chaZaidziu ant isorinio moniko ir kaip sakiau - net crysis koks nors 2, veikia geriau negu sitas lauke. Cha cha bet kushlius teisus, tas fps dropas nelabai turi itakos tokio tipo zaidmams. plius chebra jau perdave info del keisto fps elgesio lauko lokacijose dev’ams, tai sake pasiziures kame saknys. as dar netestavau, bet tiesiog sako, kad GPU nepilnai isnaudojamas yra zaidimo metu.

na tai bus td kazkur pramazine varikliukyje koki gliucha ir tiek, tik turetu tada visiems strigiit, px su kokia vga losia…

Nad kad nelabai tas unrealo variklis 3, vienos bedos su juo, dauguma populiariu zaidimu, padarytu ant jo, turi dideliu bedu del blogo performanco, grafikos bugu, plius jis naudoja sena, bugova ir labai leta physx versija, kas viska dar labiau apsunkina, todel lagas bus ir ant laptopines pigios vga, ir ant triple nvidia desktopiniu monstru. Plius daug kas priklauso nuo rezoliucijos, jeigu zaidi ant 1366x768, tai pakanka ir vidutines laptopines vga, bet jei nori zaist and full hd, tai reikia arba top laptopines vga arba neblogos desktopines vga.

Tai, kad cia ne Unreal variklis Cha cha

Tai cia automatiksiai jau gaunasi - jei kazkas lievai, tai Unreal variklis turi buti Cha cha