Grazuolis Lowe

Grazuolis Lowe

Grazus, tik letokas man biski, kaip uz $ galet suktis greiciau Šypsenanet prakishus mushi i minusa neina.

atrodo kaip kirstukas Cha cha

Cha chaVa tiesa jei ka domina taikikliai, tai sniperis cia neblogas va kaip atrodomin.us/iNhy4.jpgis cia atsisiustimediafire.com/?110flvit9dg71hadiskusija apie ji ciaforum.worldoftanks.com/index.php?/topic/18340-adiyas-cross hair- 15/veikia ir su 0.6.4 dar… ikoneles man patiko va tokioswotskins.files.wordpress.com/2011/05/shot369.png?w=254& ;h=379atsisiust is ciamediafire.com/?7ft7lt36d46w6bkTik nepamirskit senu failu ar katalogu pervardint su “uodega” .old Jei nepatiks bus lengviau ishimt

kiek menesiu iki jo grindinai? Cha cha

pagimdziau Liežuvis9 men

Na jis man per 3 dienas T30 leido nupirkti, o per išeigines tapkę nupirkau, free experience jau virš 200k vien tik nuo jo … Tankas super, lėtas na ir kas ? Pabandyk pavažinėti su kokiu Ferdinand ar panašiais, žinosite kas yra lėtas tankas. Įdėti pinigai pilnai pasiteisino ir atsipirko, pastoviai sniperis ir dar krūva apdovanojimų.

Taip Gerai pritariu, geras tankiukshtis Bet priprast prie jo reikia taip pat, man, seniui, pats tas… as niekur neskubu, mokinuosi su juo zaist, gal ir ne viskas pavyksta, reakcija nebe ta, na bet pagaliau turiu toki zaisla kuris leidzia zaist savo malonumui

Jo su situo zaidi ir niekur neskubi… O prie atsipalaidavimo labai prisideda ir tai kad su juo i minusa be sansu eiti Šypsena Sau ijungi laisva ir saudai is uz kampo

ten parašyta “aš noriu tavęs puikiai” ? Cha cha

Cha cha

Yra ten geru uzrasiuku ŠypsenaAnt STUG’o - Gimes buti laukiniu Cha chaAnt Shermano - “paleiskim karo shunis” ant kitos puses “Kaunuosi uz gauja” Visokiu yra, zodziu, zmogai kreizeja kaip kas ismano

img803.imageshack.us/img803/7783/shot024.jpg

Ir tokie skinai daug idomesni, uz tuos ryskiai juodus su ruzava ar is vis geltonus… Cha cha Na, man bent. Sitas pvz ant KV labai smagiai ziurisi Šypsena img853.imageshack.us/img853/7277/shot041d.jpg

uncle ten parasyta as noriu tave nuzudyti Šypsena

Esu turejes ant Shermano “Za Stalina”, idomus dalykas, tankas tai amerikoniskas. Dar turejau " Na Berlin"