gražuolė

gražuolė

Koks grozis Taip Koks sios keles pavadinimas?

…auga gėlytė ši pas mane, jau treti metai, o jos pavadinimo taip ir nežinau Nekaltas…niekur nerandu Ne

…ir kasmet taip ispudingai zydi?

…štai šiuo adresiuku galima pažiūrėti visas mano gėlytes - augintines Šypsena[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/323 317-=(1565256496](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/323317-=(1565256496)

Kasmet, jau kaip deda su savo grožiu, tai pralenkia visas Taip …nei viena taip gražiai nežydi, kaip ji ŠypsenaPernai suskaičiavau 51 kotelį, o ant vieno kotelio būna po keturis žiedukus. Šiemet dar keisčiau Nekaltas ant kotelio matyt po šešis pumpuriukus…

mhm kaip noreciau daigelio … Taip

…tikrai duočiau zhemuogeTaip…pakanka nuskinti lapelį ir pasodinti į vazonėlį…labai neblogai prigyja Šypsenamano kaimynka nucybrino pernai lapuką ir pasisodino. Tuoj prigijęs lapelis išleido žiedelį. Girtasnu labai įspūdingai atrodė…

As ir noreciau daigelio, bet deja as vilniete… Liūdnas

Ir as noriu… gaila, kad Kaune veiksmas vyksta Žliumbia

Pasidairykit Nekaltas gal gėlių salonuose surasit…nors man pačiai matyti niekur neteko… Šypsena …todėl ir pavadinimo nesurandu. Išieškojau internete Taip… visokiuose adresuose buvau, nu bet šios “gražuolės” veiduko ir varduko, Cha cha nei papt !!!

Kai sugalvosiu, kreipsiuos, ok? Tikrai labai grazi gelyte Taip

Mirkt