Grazuole Arizona
Jeigu jums kazkas regz pasakas,kad Kalifornija graziausia vieta Amerikoje netikekite.Seskite i masina nuo Sandiego vaziuokite i rytus.Pervaziuosite kalifornijos kalnus pereinancius i dykuma.Po to nusileisite i Fenikso sleni.tada kelias isirez vel i aukstus kalnus apaugusiais pusimis.Pervaziavus dar viena kalnagubri ir besileidziant zemyn pamatysite toki zvyrkeli atsisakojanti.Pavaziuokite ~ 30 km serpantinu ir jus aptiksite tai.Nuotrauka daryta 2009m kovo menesi.PS. maps.google.com/maps?ie=UTF8&hl=en&ll=34.394317,-111.629945&spn =0.00455,0.008894&z=17 Stai ce.
“Tai”??? Upeliuką ir šabakštyną? Nepyk tik, bet grožio čia nesimato Neturėjai geresnių nuotraukų?
Nusiauk akis.Tu matei kur nors toki tikra,zydra vandeni?Ne dazyta ir ne kine?Dugnas ten uz posukio kokie 4-5m ir matosi kiaurom.Zuvu tabunai plaukioja irgi visos matosi.Sabakstynai nes KOVO pradzia.Upelyje beje maudytis kaifas.Vanduo saltokas ,apie 15-18 bet Paryzius vertas misiu.Augalija ir man uz nugaros to upoksnio sleni apaugusi.Bet kadangi kovas tai nefotkijau.
Su akim pas mane tvarka(beveik ) O dėl vandens… Galiu įmesti seriją, tikrai tikro ir žydro… Bet vat, tavo grožio nenoriu temdyt P.S. tikiu kad ten gražu, tik foto-visiškai nevykus. Nepyk
Nueik i nuoruoda.Ten rasi nuoruoda “more”.Ant issokusio lango uzmesk pauksciuka ant “photo”.Ir toje vietoje yra dar kelios nuotraukos ivairiais rakursais.Gal tos labiau vykusios.PS.Imesk.Tik nepamirsk nurodyti kur.Gal nuvaziuosiu pasiziureti )
aha, matau kad vietos gražios, bet… keisk aparatą, kollega
Aparatas Fuji FinePix Z5.Pirkau nes plonas.Pikseliu iki 6 mega …nu nezinau kuom jis tau neitiko.Be to saitas pilnos versijos netalpina((((
mhm, gali būt. Tas panoramio-bjaurus daiktas. Geriau naudok Flickr, ar picassa albums.
ne,ne…nesupratai.Bandziau ideti pilno formato nuotrauka cia,i Biteplius.tai krove 10 min,paskui vashe ismete lauk.Tik apmazinto formato prieme.O i Panoramio neprasidedu.Cia JAV jau isfotkinta vsikas ks galima.Va LT tai retoka kaip tai…
labai grazu, super tokios vieteles
Man irgi labai grazu. Vandens spalva tokia zaliai melyna, super