gražu

gražu

50/50, kazkas man nelabai, tik neturiu kompetencijos, kad ivardinti kas tiksliau Cha cha

Stolonacalniko(smulkaus valdininkelio) darbine apranga ir tiek.Minusas: per daug spalvu.Visos kostiumo dalys turi savo spalva. Pliusas: spalvos neryskios ir kostiumo daliu stilius gerai dera vienas prie kito.

PAs mus valdininkėliai šitaip rengiasiklaipeda.diena.lt/naujienos/miestas/valdininkas-a-zickus-n eteks -savo-zemiu-265060

Be juodų batų ir mėlynų džinsų tikrai nekaip atrodo Blogai

_Be juodų batų ir mėlynų džinsų tikrai nekaip atrodo_Sure.Lietuvisko atlyginimo pakanka tik karta metuose dzinsus made in Pakistan ir dirbtines odos turkiskus “oKSfordus” nusipirkti.Negi kasdien nesiosi Mirkt

Faktas! Užtai už UK atlyginimą galima nusipikrti 10 porų mėlynų džinsų Levis ir 5 poras juodų “oKSfordų” ir nešioti kasdieną Mirkt

Nuotraukoj batai iš nubuko, bet aišku, jei neblizga ir ne juodi, tai pagaminti iš dirbtinės odos turkijoj už dolerį Apkabinimas

Deja UK dzinsai gana sh-ini,gerai ,kad astiveziau pilna ciumodana ju is JAV.Svarkeli tenka uzsimauti del profesiniu reikalavimu: sunkvezimi vairuoti gali su dzinsais ir T-shirtais,kaip ir JAV(jei nesalta),bet taxi - malonek uzsimauti svarkeli plius kokius nors marskinukus su kalnieriuku.Oxfordai - nebutini.Juolab mano nuostabai britu drabuziu algoritmas siuo poziuriu atatiko mano.Radau puikias chukkas su plonu padu ,verstos odos ,juodus ir be nereikalingu detaliu.T.y. svarkelis su tokia avalyne nesipjana.-------------------------- 0-0, zasinas vaizduoja vakaru europos stolonacalnika,o ne tautiska kysiu emeja.Tai tie sau gali leisti tokius batukus.As beje neturiu nieko pries juos.Sau as tokiu neimciau,nes jiems nera vietos mano dress kodo algoritme.Bet as nesakiau ,kad jiems nera vietos apskritai zmoniu garderobe.Pvz., tas zasinas visiskai skoningai juos priderino.

Kaip suprast *****.i dzinsai? Jei pirksi uz 10 svaru R.marks bus *****i.i (kaip ir Lietuvoj bet kuriam turguj), o jei pirksi uz 100 svaru APC, Dior and naked and famous bus ne *****.i Juokiasi Liūdnas Juokiasi

Kazkaip nesinori moketi 100 Lb uz dzinsus kasdieniniam nesiojimui arba darbui kai tas geras(Wrangler,Levi’s,Lee,Carhart JAV kainuoja nuo $10(nekondicija) iki $30

Gerai