grazi spalva

grazi spalva

Na normali…

Jo,tai - geras GeraiZydri dzynsai su morkiniais marskinukais,balta isiuta apykakle ir rankogaliai…veza! Dar bernui reiktu zydras akiu raineles istatyti jeigu nera.

Patikslinu, kad kalbu apie oranzini drabuzi, kitaip sakyciau grazios spalvos Šypsena Ir geriau be jokiu isiutu apykaliu ir rankogaliu Cha cha

Cia pas anglus tokio stiliaus drabuzus maciau.Nuotraukoje morkinis uzmautas ant marskiniu. Bet esme,mano galva,cia ne spalvoje,o spalvu DERINYJE.Atskirk jas - ir gausis “nieko tokio”

pirmam pranesime pasisaipei is spalvu derinio, antram jau sakai, kad spalvu derinys neblogas Cha cha

neblogas derinys Šypsena

??? Kurioje vietoj as saipiausi??? Man regis pas tave jumoro supratimo centras persidirbo. Cia gi arkliui aisku,kad veza spalvu derinys,o ne atskiros spalvos.

Lattras> na is pirmo posto supratau, kad saipaisi - mazdaug tik akiu raineles nusidazyt belieka ir busi pupuliukas Cha chaO del arklio nesutinku, va admino neveza Šypsena

Na del skonio kaukoliu vienas kitam nelauzysim JuokiasiBet man derinys patiko.Ka tiesiai sviesiai ir isreiskiau.Aisku,jeigu pas bica dar ir akys zydros - nu tai “polnyj atas”.