Gitaristų forumas (skaityti 1 žn.)

…-.- nu pz taigi as pasakiau kad geros,ir dar plius prie to graziai atrodoNekaltas

geras pastebejimas, bet zinai kai kisi pinigus i daigta, kuri turesi ilgai, norisi, kad jis ir atrodytu padoriai Girtas nors kai as pirkau savo gitara man ji buvo negrazi, dabar akis priprato ir viskas labai gerai.Kietas

aj, kaune ten yra tokia nuosalesne gitaru parduotuvele Cha chaCha chaCha cha
tai ten ir radau uz tokia kaina Cha cha TW gitara Šypsena

Kaune žinau Midiaudio Laisvės pradžioj, ‘Muzikos Prekės’ Kęstučio gatvėj ir dar Laisvėj kažkokia ‘niekinė’ yr…Cha cha Pats saviškę Midiaudio pirkau…Šypsena

man kalėdų senis atnešė gitarą Cha cha tiksliai net nežinau kaip vadinas; šiaip ant grifo yra parašyta SX; viduj yra lipdukas ant kurio parašyta SX custom guitars, model no. DG170/NA dar serial number yra, nežinau ar čia ji gera skaitos Nekaltas bet kaip man tokiam grojėjui tai pilnai užteks vasaros metu prie laužo gamtoj pabrazdint

nu as pries sita perkant turejau tokia lieva rusiska gitara, kuria ir tempiojaus i gamta prie visokiu lauzu :D:D
tai va, jai su manim ne gyvenimas buvo :smiley:
ir siaip su ta gitara nesiskaiciau Šypsena, nes lieva buvo…Bet siaip gerai su ja ismokau grot…Nes trigubai sudetingiau…buvo platus grifas (senesnio modelio akustine gitara). Kai paimu i rankas norm gitara, tai rojus grot… Bet kas geriausia tai radau kas nupirko ta mano rusiska gitara uz 150 lt :D:D:D:D:D:D
Jauciu ir ziuresiu as kokia gitara, is tu, kur jus pavardinot Šypsena
aciu Šypsena(nes antra karta turedama sh gitara nepakesiu ) :D:D

O as turiu LP Standart. ;> [aisku, kad ne originalas] Bei seeeeena Urala [ nesijuokit tiktais, po 50 metu kainuos milijonus ] ;D ir sena klasikine Orfeus [Bulgariska]. Stai toks mano gitaru asortimentas namuose. Nesu as gitariste, priedo… ;D :slight_smile:

Sveiki,labai manes nesmerkit uz galbut durnus klausimus,bet as visiskai nieko apie gitaras nenusimanau,bet labai noreciau grotŠypsena noreciau nusipirkt kokia nors pigia gitara iki 200lt,bet abejoju ar tokiu yra,o jei yra tai tikriausiai nlb gera butu;DD seip pirkciau brangesne,bet nezinau ar patiks,o jei nepatiks tai nesinori daug pinigu leist…tai va jei kas gali mane pakonsultuot del gitaros pirkimo;DD?

gitara gali pirkti gariunose uz 200lt Kapok firma . Nebloga gitara naujokams Cha cha

Sveiki,labai manes nesmerkit uz galbut durnus klausimus,bet as visiskai nieko apie gitaras nenusimanau,bet labai noreciau grot noreciau nusipirkt kokia nors pigia gitara iki 200lt,bet abejoju ar tokiu yra,o jei yra tai tikriausiai nlb gera butu;DD seip pirkciau brangesne,bet nezinau ar patiks,o jei nepatiks tai nesinori daug pinigu leist…tai va jei kas gali mane pakonsultuot del gitaros pirkimo;DD?

tay tu ish pradzhiu palauk gal praeis ir nenoresi jau grot, nes daug kam taip buna. nusiperka kay uzhsinori ish karto ir tada negroja. reikia didelio noro nes ir gitara grot nera taip lengwa kaip ish pirmo karto atrodo. arba jey wistiek abejoji tay nueik y kokius gitarus kursus, pazhiurek ar patiks grot, na ir tada po kokio menesio gali pirkti. o jey dabar nori pirkti, bet nenori ishleisti daug pinigu, tay pirk ish kokiu zhmoniu iki 200 lt wisay irpadori gitara isheis pradzhiai. nors ir uzh 200lt galima nusipirkt parduotuwej gitara, bet geriau nepirk Cha cha

sveiki.yra bedele, bandziau derint biski gitara, tai kai priderinau, tai vajevaje.gal kas zinot kokia nuoroda ar ka, kur yra visi garsai seshiu stygu nurodyti kaip turi skambet…? nervas db imaNustebęs

http://www.8notes.com/guitar_tuner/default.asp?sstring=e1

O šiaip - http://www.vigintos.com/gitara/tuner.zip

didelis dekuiMirkt

Nėr už ką…

dar vienas klausimas:/ nutraukiau apatine styga(pacia ploniausia). Tai kai nuspirksiu nauja, tai reiks isimt visas stygas, ar ta viena taip paprastai ir pavyks pakeist, nelieciant kitu stygu?

tik ta viena.

nebent nori visas pasikeist.

bet vistiek reiks jas visas istraukt is tos vietos,po kuria jos sulinde, o po to vel prispaust,arne?

istrauk tik ta, kuri tau nutrukusi.

niekaip man nesigauna sito sugrot. Cia Metallica - Nothing Else Matters.
http://www.bandlinks.co.uk/index.php?ident=13463020
Pacia pradzia sugroju, o nebesigauna nuo ten kur parasyta 7^0 ; 7^8/5 ; 5^3/2…
nesigauna todel kad nezinau ka reiskia ^…
Kaip tarkim suprasti sita 7^8/2 ? cia kai uzkabini 7 lada reikia pirsta greitai traukti ant 8 lado arba 2 lado? nedaeina man…
Ir ka resikia raides H P S ? ir ka reiskia (9/8 time) ?
padekit Mirkt
labai aciu Labas