Giriam knygą

Tekerejus parase Taip

Gaila, kad paskutiniu metu turiu visai mazai laiko knygu skaitymui, bet anksciau nemazai teko sugriauzti.Taigi ispudi paliko Anglas ligonis Gerai, verta demesio jau mineta Dinos knyga Taiptiksliau visa jos trilogija ("Laimes sunus" ir "Karnos likimas").
Dar negaliu nepamineti Umberto Eco "Rozes vardas"

Knygos yra ne tam, kad jomis tiketume, o tam, kad jas tyrinetumje.Skaitydami knyga, turime tiketi ne tuo, kas joje parasyta, po tuo, kas noreta joje parasyti…

zinojimas nera vien tai, ka turi ar gali padaryti, jis yra ir tai, ka galetum padaryti, bet ko nevertetu padaryti…

dabar skaitau Irvingo ‘nasle vieneriems metams’. labai sudomino, negaliu atsitraukti Šypsena

ir be to ten ne paveikslas Mirkt

Jo, reikia pasakyt, "Širšių fabrikas" tokia…savotiška knyga…perskaičius taip sakykim savotiškai pribloškia, bet ne dėl to, kad būtum silpnų nervų ar tradicinių pažiūrų, o dėl idėjos…

upsik pupsik, juk vaildas parase doriano grejaus portreta, visai susipainiojau, amzinai taip, maisau ir hese su kamiu. gal reiktu isgerti biliobilioCha cha?

upsikpupsik, sumaisiau vailda su balzaku, juk balzakas rase ezeni grande, o vaildas doriano grejaus paveixla, amzinai painiojuosi, gal reikia isgerti bilobilioCha cha?

Paskutine mano sakityta knyga yra F.Dostojevskio "Nusikaltimas ir bausme", labai dziaugiuosi, kad ja perskaiciau, tai knyga, kuri sudomina ir nuo kurios sunku atsiplesti.Dar viena labai labai patikusi knyga tai R.Granausko "Gyvenimas po klevu", ivertinimas 10 balu Gerai,perskaiciau per diena, siulau, tikrai nesigailesit

Tai kad va - nereikia ne bilobilio, pati prisiminei Šypsena

O siaip, kadangi visa klasika perskaiciau mokyklos laikais, ieskojau kokios siuolaikiskos knygos, kazka panasaus i Bridget Jones diary ir visai atsitiktinai pakliuvo tokia Ugnes Barauskaites "Rytoj vel reiks gyvent" Jega Gerai Knyga is emailu.

Autoriaus neprisimenu, "Geišos išpažintis". Super. Daug naujo sužinai apie prieškario ir pokario Japonijos kultūrą, geišų amatą. Verta skaityti.

O man Gyvenimas po klevu nelabai, nelabai…reikia pasakyt,kad pati rašytoja daug įdomesnė, nei galėtum pamanyt perskaitęs knygą. Matyt pakankamai tų lietuviškų aktualijų mokykloj buvom atsikandę, geriau kokį Bulgakovą, Džoisą ar dar ką iš klasikų paskaityt būtų liepę. Na nežinau,gal tiesiog ši knyga buvo ne mano skonio. Taip, daug ten tinkamų minčių interpretacijom ir t.t., bet šiaip… sorry, tiesiog simboliška pabaiga kaip senutė traktorius sutraiško man kažkaip nelabai…

Va dabar antra karta jau perskaiciau Skemos "Balta drobule" turiu pasakyti, kad velnishkai idomi knyga…tik, kad suprastum reikia perskaityti maziausiai du kartusŠypsena
Dabar skaitau "Sinuche Egiptietis", neprisimenu kas autoriu…Cia laabai turetu patikti tiems kas domisi Egipto kulturaŠypsena
Nu va ir dar viena nauja knygele nusipirkau O.Merfio "Jusu samones galia"…kolkas, atrodo, idomuŠypsenaTen raso apie visagale pasamoneŠypsenaTiktu tiems kas skesta depresijos liuneŠypsena
SKANAUS!Mirkt

David Sedaris “Nuogas” - 10 balų Taip

O cia jinai seniai isleista? Pirma karta girdziu apie tokiaNekaltas

Nu ne taip ir seniai, knygynuose dar voliojasi Taip

ok, reiks paziureti, jei jau taip giriama Šypsena

Baigineju antra dali ‘Kleopatros memuarai’-patiks tiems,kas domisi Cezario,Kleopatros meiles istorija,jų gyvenimais,charakteriais.Labai nenuobodžiai parašytaŠypsena
Dideli ispūdį padarė 'Panelės Smilos sniego jausmas, ‘Dvasiu namai’-rodė filma pagal ja,bet jis nuvylė.

Toro "Musių valdovas"

LabasLabas man irgi ta knyga be galo patiko. nors gal didesni ispudi padare to paties autoriaus “prie piedros upes - ten as sedejau verkdama”. bliamba! ten taip graziai apie meile parasyta, kad net uz sirdies griebia!