Gipso kartono lubos
Pabandziau pro tak.nu siaip gal geras daiktas tik reik pagauti kampa kaip tepti.uztepi tarpa ir nubrauki.kitaip jis velsis po kelis kart braukant.
gk issilygina- tai cia kaip? Susuka bile kaip o tu su glaistu islygini?
Visi glaistai skirti siuliu uztaisymui yra geri, bet yra knauf uniflot kuris jokiu konkurentu neturi . Nori pigiau, renkies bile ka, nori gerai- uniflot
Nu jooo… Protakas sveiciasi posunkiai. O Pro marmurinis glaistas tikrai neblogas. Mano daugelis pazistamu irgi pastoviai ji renkasi.
bachuriux, parašyk talkovai, visą sluoksnį, kaip špakliuoji gipso sujungimus.
Iš eilės. Kur popierius dedasi?
Norisi tvirčiausio sprendimo, max ilgaamžio. (Lubos tvirtos medinės, gipso 1 sluoksnis)
Knauf uniflot, bet tas bruds sukietėja per 20-25 minučių nors rašo kad 40 min ir gana brangus.
Arba mito A-210 pigesnė alternatyva uniflotui irgi elastingas ir tt. sukietėja per 30-40 minutes, rašo kad per 45 minutes. Tik būtinai naudok popierinę juostą, nepriklausomai ką rašo ant tų gipso klijų.
Su ProTak, labai daug ir garsiai kalbėjau (necenzūriškai) rusiškai, nu neina sujuo dirbti, o nušveist juo labiau. O ant viršaus per viską naudojau PRO marmūrinį glaistą, su 45, arba net kartais ir 60 cm glaistykle, tai man jis labai patiko. Gipskartonis per 2 kartus išsilygina, kaip stiklas.
Knauf uniflot
Pro tak tikrai geras. Jis kai isdziuna yra gan lankstus, gerai suklijuoja plokstes ir neskilineja. Paziurek koki video Youtubeje. Asmeniskai man nepatinka su juo dirbti. Arba per mazai patirties
Koki glaista naudoti gipso siulem? Gal PRO tak naudoti ar knaufa