Gimsta linefolloweris
i kodel man atrodo kad savo “BAD’a” isardei?
cia nuo BADo tik ratai
kelintas čia tavo robotas?
šeštas ar septintas…
Iš kur tokie varikliai su reduktoriais? P.S. Žiūriu rodman gausiai panaudojo SMD ir impulsinį DC/DC keitiklį. Progresas matosi dienomis Lauksim projektėlio aprašymo O tiesa, gal bus žinančių kur tokių gaut?germes-online.com/direct/dbimage/50052479/Vibrator_Motor_6 DL_05 WA.jpgČia kaip iš mobileko vibriko, tik kad storesni, 7mm.
varikliai nupirkti per ebay, karosas padejo (as paypal akkaunto neturejau atsiskaitymui). ten daugiausiai yra 12 arba 24V varikliai, o sitie- 6V. kaip tik pamaciau, rankos drebeti pradejo. na, galvoju, tokios progos negalima praleisti, reikia griebti. 5 varikliai apsiejo man 75lt, tai yra po 15lt uz vieneta- visai neblogai. tiesa, ant ju dangteliu radau kazkokius neaiskios kilmes zymejimus su markeriu. pradzioj neatkreipiau demesio i tai, o paskui pastebejau, kad tie du SU zymem dirba tyliai, kaip priklauso. o likusieji trys BE zymiu dirba biski garsiau, jauciasi kazkokios vibracijos, tipa rotorius nesubalansuotas ar guoliukai brokuoti. na bet kokiu atveju visi 5 dirba, ir netgi reversuojant juos ant max greicio NEresetuoja kontrolerio. ir tai BE JOKIU filtru ! o kiek vargo turejau su tais pigiais varikliukais… maxon- jega
Sveikinu Aš dabar per eBay griebsiu 18 mobilekų vibrikų… nesakysiu ką darysiu (nes greičiausiai nepadarysiu )