Giedrius Gustas- ar jam vieta rinktinėje?

Giedrius Gustas- ar jam vieta rinktinėje?

Mano galva- tai amžinai perspektyvus jaunuolis. Pažangos jokios nedaro. Tik va, įdomiausia- kam jį į rinktinę kviečia. To tai aš nesuprantu. Aišku, nevažiuos jis į čempionatą, nu bet vis tiek yra daug žymiai geresnių kašiorų, nei jis. Gal kokios protekcijos…>>Nežinau

Beje, o kas yra Ginevičiui, ko tas nelošia? Juk šiaip neblogas

Gustui rinktinej vieta!

Delininkaitis,Gaidamavicius,Pacesas,Prekevicius,Ginevicius,Serapinas uz Gusta atakoi gal ir daugiau sugeba…bet…del kamuoliu skirstymo ir viso kito meslo reaikalingo izaidejui…tai nzn…cia Sireaika&Co gereau mato ka Gustas sugeba…Nekaltasbet…faktas tas…kad y Svedija Gustas nevaziuos…beje…ar jus matet kurnors zaideja kurio metimo technika butu tokia islavinta kip Gusto…?Mirktmanau nebetkas sugebetu troicus metyt su viena ranka kazkaip…Juokiasi…nu krc…kad ir kaip ten bebutu…Gustas gal ir nera prasciauses variantas is likusiu Lt izaideju …bet…buvo galima i rinktines stovykla paimt Delininkaiti(Lrytas),Gineviciu(Alita),Serapina(Zalgiris) bei aisku Pacesa…bet neaisku kas ten tarp Lt treneriu ir Paceso daros…Nekaltasnes sveika konkurencija dar niekm nesutrukde…Taip

Ko jus cia parinates? Niekas nesake, kad jisai los Svedijoje. Paeme ji i rinktine, nes bet kokiam zaidejui labai naudinga palosti su gerais zaidejais, gero lygio treniruotese. Zodziu, Gustui tai tik i nauda.

O kalbos apie Paceso tikima rinktinei man juokingos. Šypsena

Gustas rungtynese pries Svedija buvo razultatyviausias Mirkt

Nekalbekit cia nesamoniu, jeigu treneris ima Gusta, o ne kita tai reiskiasi, jis geresnis.
Ir su svedais buvo rezultatyviausias.

primenu kad butent gustas buvo rezultatyviauses pries svedusJuokiasi

Man atrodo,kad neims-dar perjaunas

Del emimo i komanda kuri vaziuos i svedija, tai manau, kad ne,bet jis tikrai nera jau pats blogiausias, nes ir i kazlausko treniruotes budavo kvieciamas ir man geriausiai tai prisimena tai lkl finalas, kada dar brazys buvo zalgirio treneris, kad jis gusta isleido, kad dengtu macijauska ir tas rungtynes macijauskas nieko nepadare, net nesusitinko tasku, kada jis denge gustas.
gustas daugiau gynybinio stiliaus zaidejas.

Jo jo, ale Maskoliūnas- nu tą tai ant pralošimo išleidžia

KandaKandaKandaŽliumbia

kas kad Gustas dalyvauja pasiruošime-vistiek į Švediją važiuos Jasikevičius ir Maskoliūnas.tik kas būtų jei vienas iš šitų dar per pasiruošimą gautų traumą?Gustas į rinktinę??/Baisunu ir nx.geriau galėjo kviesti Pačėsą-jis šiemet neblogai žaidė.Arba dar kokį Patiejūną,Kadžiulį ar Delininkaitį pabandyt-man jie atrodo geresni už Gustą.Nekaltas

Nevieta Ne

bus kai sestokas JuokiasiJuokiasiJuokiasi

o ginevisciu demokratu minimoi pries pora dienu maciau su bobelaCha cha

o nuo kada svedai kasi losia???JuokiasiJuokiasiJuokiasi

nevarykit ant gusto jis turi silke
JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Nu ir aš turėjau silkę, bet manęs nekvietė
JuokiasiCha chaBaisu

asile jis turi juoda penkta bimba ir nauja merga! nezinai - nesnekek!!!

maciau.BodirogaMirkt

Gustas maladec chiuvas gerai ginas, o kartais koki trajaka imeta ar siaip naglai prasiverzia ir siaip kiek is pazistamu teko girdet tai ir Alus ar ko stipresnio normaliai pavartoja po pergaliu, vienzo Gerai