geriausias zaidimas
jo, linkas tai labai “į temą” man dažniausiai grafika px būna, ale čia tai jau visiškas pravalas mėgsta humora bičas su tokiu “geriausiu žaidimu”
Ka tu supranti?! net dainos neatpazysti is to zaidimo ,game radio"
Yspoodeengay
ne ne ne, aš tikrai nieko nesuprantu, baik tu galiu net pavardint ko nesuprantu: koks šito “geriausio žaidimo” pavadinimas? (spėju kad kažkuris GTA) ir kodėl dabar šitas geimas yra geriausias? prie ko čia muzika, jei sakai, kad geriausias yra būtent žaidimas?
Prieš kažkiek metų buvo geras tam kartui pažaist, bet dabar tai jau vapšė…geriau jau kokia tikrą klasiką palošt youtube.com/watch?v=_9bB7r0M9kg
Kas čia per?
GTA ]|[Dabar jau beveik klasika youtube.com/watch?v=WUi3davvBmMPažiūrėjus šitą seną trailerį, kūną perskrodžia labai stipri nostalgija
Kai atsirado po gta2, tai buvo tikrai kazkas tokio… traileri tikrai su didele nostalgija pazejau, smagiai buvo zaistas jis.
oj kaip stebuklas tada šitas grajus buvo
vemiausias zaidimas
Negi jis taip atrodė? Man atrodo, kad geriau buvo
pamenu jau ant ps1 kai isejo pirmoji gta dalis, tai jis buvo toks kietas nors ir neiprastas zaidimas (vaizdas is virsaus 2D), bet labai patiko, dar dabar pamenu kaip su motociklu skraidydavau per tilta… O kai atsirado 3 dalis tai vapse nerealu.
Kad klasika, tai klasika. Bet visas senarijus, tai zjbs buvo. Nebutu buve tokio pasisekimo su GTA3, tai abejoju ar butu buve isleisti tokie kaip gta vc ir tolesnes versijos.
turiu ‘GTA 3 Soundtrack’ visų radio stočių