Geriausias Pasaulio alus


Geriausias Pasaulio alus

Pagaliau , pavyko apsilankyti Westvleteren 12 alu gaminanciame vienuolyne .Busite Belgijoje - rekomenduoju apsilankyti, nes kitur sio alaus neisigysite uz tokia kaina !

Sakyciau, kad alaus klubo nariai turetu zinoti tokius dalykus MirktO tiems , kas nori pasitikrinti , kaip Pasaulyje vertinamas , kuris nors alus, yra tokia vieta , kaip : ratebeer.com/beer/westvleteren-12-xii/4934/

O jei idomu apiewestvleterenbeers.com/shop/ kainas , tai yra ir tokios :

Ispindejimas jau tos kainos tokios, pasipinigaut is neva sukuriamos vertes (kiek ten ji kainuoja kokiu 1 euru brangiau pagamint nei koki kita normalios kainos gera vienuolyno alu? Cha cha ) Bet sukurk legenda ir plesk kosmines kainas, atsiras perkanciu Šypsena Kad r pats skaniausias pasaulio alus butu, absurdiska tiek moket, nes uz antra skaniausia pasaulio alu jis bus skanesnis tik vos juntamai, o mokesi turbut desimt kartu brangiau.

Labai teisingai pastebeta - ispustas muilo butbulas del to pseudo “geriausias pasaulyje” . Taip, jis jau du kartus pripazintas geriausiu Pasaulyje, bet ir Svyturio Extra buvo “pripazinta” Šypsena As su situo alum susiduriu antra karta . Ir tik todel, nes po pirmosios pazinties liko daug klausimu del to kuom jis toks stebuklingas, kad yra toks aziotazas del jo ?! Dabar, budamas ilgiau BE , paskyriau viena diena splankyti ta vienuolyna . Dabar jau zinau - daugiau as jo nebepirksiu, nes radau labiau man tinkancio ir tokio pat stiliaus alaus - pvz. Westmale Trapist ! Jis kainuoja pigiau, nera toks stiprus ir man jo skonis yra priimtinesnis ! Bet tureti supratima apie toki alu, koks yra Westvleteren 12 tureti reikia, jei laikai save alaus gurmanu ! Kas be ko, restoranelyje, esanciame salia vienuolyno, tas alus nera toks neprotingai brangus - jo taure kainuoja apie 5 eur , kas del pazinties yra priimtina investicija .

Gerai