Geriausia trasa & masina
Įsirašiau patch’ą , pakilo nuo 39 avg iki 44 , bet galiu pasakyti, kad kaip tik blogiau dabar, nes jeigu krenta nuo kokių 50 iki 39 , tai iškart labiau jaučiasi tas drop’as toks, nors ir vsync įjungtas… Bet va dėl šitos trasos tai pirma kartą pasijutau smagiai žaisdamas žaidimą , gan ilga, net 3 min važiavau :o toj trasos pavadinimą pasakysiu , pamiršau
viskas sitam zaidime yra super tik pastebejau, kad assistai tik zaidima gadina
Koks zaidimas?
pagalvosiu ar verta man ji isbandyti…
Nee, neverta.
ShageG - atidžiau pažiūrėk į pic’ą… Man kas šiame žaidime nesuper, tai tik trasų mažumas ir jų trumpumas…
Oj nepastebejau
As jau irgi isbandziau, viskas labai cool atrodo, tik velgi trasos gerokai per trumpos Kad padare smelio dezias pasidraskymui labai saunu. O del pagalbu, tai nezinau, vienintele pagalba kuri pas mane ijungta tai abs, visa kita isjungta ir losiu ant advanced ar kaip ten vadinasi, tai tik kai kur tenka keleta kartu pravaziuot trasa kad but pirmam. Sakyciau kai kur net per lengva Beto kad dar yra tie laiko atsukimai padaryti, kuriu manau turetu nebuti pagal pasirinkta sunkumo lygi, nors as ju ir nenaudoju, nes kitaip pasidaro nebelenktynes o stateginis geimas kur galima uzsiseivint ir istaisyt kekviena klaidele…
smagus game, tik be pagalbų sunkoka(man), o su jomis neįdomu kai neslysta ant posūkių
Keista matyti S1 su tokiom spalvom.
nemegstu audi, todel zaidimas neidomus