Geriau būtų nužudę

Kas čia? Čia Banga? Senoji geroji Banga? Žmonės žmonės ką padarėt…
Nors tų, kurie pamena tikrą Bangą, čia jau nebėra. Ir man tik belieka padėti gėlių…
Net nerandu gėlytės ikonėlės, tad nupiešiu
-’ -, -’ <@

4 Patinka

Pamenam dar…Deja, 2022 birželio 1d. Z idiotai sunaikino vieną seniausių interneto bendruomenių
Lietuvoje.

1 Patinka

Viskas keiciasi.

Deja, bet į blogą…

Aš irgi dar iš tų, kurie pamena tuos senus gerus Bangos laikus… Deja, bet pastarieji pokyčiai sukalė paskutinę vinį į Bangos karstą :-(…

O blogiausia, kad visi dienoraščių įrašai dingo.

3 Patinka

Sveiki atvykę į bangos kapines… neturiu žodžių apibūdinti kvailumą tų kurių rankomis buvo sunaikintas seniausias LT forumas, ką jie padarė jie net patys nesupranta nes nėra senbuviai. Projektas, panašu, kad buvo atiduotas kažkokiems vaikams. Ir jie iš jo padarė karikatūrą.

2 Patinka

Vis dar iš įpročio užeinu paverkt ant kapo…

1 Patinka

Tikrai labai labai gaila!..

1 Patinka

Taip pat ir čia… maždaug ties nata link " Tėve, atleisk jiems, nes jie nežino, ką daro”
:candle:

Sugalvojau užsukt po daugelio metų,ir šokas,nebeatpažįstama banga😱

1 Patinka

Prisidedu ir aš prie gedinčių… :pensive:
Apkabinimai fellow užklydėliams 🩷

2 Patinka

as uzejau, nes prireike vieno dienorascio, prisijungiu, o mano dienoraschiu ne kvapo :confused: ar dar yra kokia galimybe juos atgauti ?

Pabandyk parašyti administracijai, duok žinoti kaip sekėsi… nes aš, berods, viską nusisiurbiau o failo rasti negaliu, daug mano eilių tiesiog ištrintų liko… O jiems visiems px. Labai gaila tos kūrybos, o tokių kaip aš - tūkstančiai. O administracijai giliai px… morgas čia, vienžo…

Na vat pažiūrėkime ar kas nors jų ką nors atsakys konkretaus :smiley: nieko neatsakys… manai ne mato? O mato…

tai kad nerandu kam rasyt, adnimai memes patys nieko nezino, o daugiau kur kreiptis nezinau
kazkas gera duombaze ‘nup!so’, kiek ten visko sukelta buvo, paliko forumus, nors tiesiogines diskusijos ir kas kuo domisi budavo kiekvieno bangiecio dienorastyje, ir ten stebi, ir atsakineji, komentuoji ir tt, neveltui buvom bangos “banginiai”

patobulino projektą… dalbajobai…

kad padaryta ne banga, o kazkoks ONE.lt klonas nors tas one kazkoks facebuk klonas :smiley:

Dar yra gyvų? Aūūū?

Morge gyvų kiekis labai ribotas, paprastai…

Ech… kaskart užėjus skauda… :frowning:

1 Patinka