Geri įpročiai

Ar turit įpročių, kuriuos pritaikot kasdien ir matot, kad kažkaip keičiasi į gerą? :slight_smile: Tarkim, aš turiu ryto ritualus, kurie nuteikia pozityvesniam mąstymui ir gerai dienai. O kaip sau padedat jūs?

Tai būdavo laikai kai ateidavom į bangą paskaityti UA - RF generolų nuomonių, ir aplamai buvo visokių įdomių dienoraščių tam tikrų dalyvių, prie kavutės ryte gerai sueidavo, o dabar to nebeliko, kapinės, tyla…

kažin kaip čia seksis, ar daugiau pozityvumo, ar daugiau negatyvumo inešti :smiley:
discordo lygio temas samdyti specialistai kuria, blogai… tikrai gaunasi kaip nabašnyko šlakstymas žolelių nuoviru

Ka jus cia kalbat as nelabai suprantu :smiley: prasau, nedalyvaukit mano temose, jei jos jums nepatinka. Maciau, kad ir apie auto galima pakalbet, tai gal ten geriau jums gausis? :))

Tiesus kelias į Dangų :innocent::pray::grinning:

Už dangaus ir kosmosas netoli, ane bote? :slight_smile:

Bote? Ko jus visi cia tokie pikti as nesuprantu :slight_smile: gal kokia kita tema yra, kur jus galetumet pasipiktint? Nes as tai Zen si ryta :grinning: to linkiu ir Tips :face_with_hand_over_mouth::grinning:

Pagal ką sprendi, kad aš piktas?

Jei pasirodė, tai tada sorry ;)) Kažkaip aš normalių vartotojų nesugalvočiau pavadint botu.

normalus “vartotojas” netrintu nepatikusiu zinuciu :rofl:

Tikras wialnias tikrai :grinning: be jūsų - yra ir daugiau vartotojų

Matosi kad pirmą kartą Bangoje :smile:
Banga tuo ir skiriasi nuo feisbuko, kad cia nepasakysi “prašom nedalyvauti”. Kas nori, tas dalyvauja. Jeigu feisbuke turi “savo kiemą”, tai Banga yra tarytum “aikštė”. Gali užsilipes ant bačkos kažką visiems pasakyti, bet aikštei nepanurodinėsi. Čia tema priklauso ne tau o visiems. Feisbuke gali išmest nepatikusius, o Bangoje savo temoj gali dar pats į snukį gaut :stuck_out_tongue_closed_eyes:. Aišku, už dyką niekas neduoda (moderatoriai irgi skaito), bet čia pusiau laukiniai vakarai: čia nesufeikinsi, kas realiai kietas, o kas pripūstas oro balionas. Sveikas atvykęs į Bangą :slight_smile:

Labutis ;))