Genetika

Genetika

IdėjaNu pagal japonų skaičiavimus pas mane 50x50 kad berniukas ar mergaitė galėjo būt, pagal kiniečius - mergaitė turėjo gimtDrovus Gimė - berniukasApkabinimas Taip kad - ant ribos. Bet matomai nugalėjo noras turėt sūnųLaimingas

nee, siti dalykai man atrodo nepatikimi Ne
as vo pamenu sulioj pagal tas cromosomas skaiciuodavom, va ten tai 100% viskas budavo.
reiks kiba namie ieskot sasiuviniu mokyklosCha chaCha chaCha cha

nagi, skaičiuok Mirkt

http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/Mamoms_ir_teciams/Su
naus_ar_dukros

tai gi jiem abile pasaudyt… o kas ir kaip tai dzin…

Nu nieko sau - tik švyst - ir abortukas jei lytis ne ta?Baisus Ir taip pagalovna savo negimusius vaikus žudyt?ApsvaigęsKvankt?

o iki to begalima???
jei as zinau savo grupe, jo grupe. tai negi negalima suzinot, ar galima mum planuoti ar geriau jau net neplanuotiNekaltas

taigi to ir klausiu Juokiasi
kaip ten galima siuziuret kas su kuo dera ir kas gali gautis. o ko geriau isvis nederint jmj…Laimingas

Tai gi nėštumo metu paskui nustato lytį. Jei ne ta - abortukas.

Na, o jei DNR negerai “susigros”, kas tada? Gims TūsasTūsasTūsasTūsas? “ono”?

Ne. Jei nori berniuko tai ieškos kaip padaryt berniuką ir t.t.

Ar nori pasakyti, kad konkrečiai porai gali gimti tik vienos lyties vaikai? Juokiasi

Sveiki, =inau jog yra genetikos centrai, kur nuėjus su vyrų, pagal mūsų kraujo grupes apskaičiuotų dėl būsimo vaiko lyties ir t.t.
kaip tikslu tai yra??
aš pamenu mokykloje skaičiuodavom pagal kraujo grupes, kokios lyties vaikas tai porai gims.

kažkaip įdomu pasidarė, gal kas nors turite daugiau žinių???NekaltasNekaltas
mane domina viskas, netgi būdas pasiskaičiuoti patiems, kokios lyties vaikas gims tokiai ir tokiai porai Laimingas