Gavarnie

Gavarnie

422m aukščio krioklys, aukščiausias Prancūzijoje ir pasak www.gavarnie.com - aukščiausias Europoje Šypsena.

Blogai

Kažkoks fuflekas Cha cha

Kiekvienam pagal skonį Šypsena. Mano nuotraukos nelabai gražios, čia šiek tiek gražesnių nuotraukų - road.lt/prancuzija/0/63#foto. Palyginimui su šiuo kriokliu, Viktorijos krioklio aukštis 108m, o tai yra beveik keturis kartus mažiau nei Gavarnie.

Ot noreciau kada nuvaziuoti prie kokio krioklio - dar nekarto neteko pamatyt Nustebęs.

Matai, aukštis dar ne viskas. Šis, kad ir aukštas, bet bent iš foto, neatrodo labai įspūdingai. Man didelį įspūdį paliko Austrijoj esantis Krimlo krioklys (380m) Gerai

kalnu upe cia o ne krioklys.matosi kad nesi macius tikro krioklio.ledo gabaliukas tirpsta ir sakes koks krioklys Cha cha net vanduo normaliai nekrenta.norw po lietaus arba pavasary tokiu krokliu be skaiciaus.

tik jau nereikia lia-lia Neaukščiausias Europoje yra Norvegijoje !!! 818 m Ramnefjellsfosseno (Utigardsfossen) krioklys, o aukščiausias pasaulyje yra 979 m Anchelio krioklys Venesueloje (Pietų Amerika) ---- o šiaip tai Norvegojoje aukštesnių krioklių už šitą dešimtys… Nekaltas

Taip, klydau. Pasaulyje šita “krentanti kalnų upė” yra 136-a pagal aukštį ir patenka į 100 geriausių krioklių pagal worldwaterfalldatabase.com/worldsbest.php?orderby=best Šypsena.

tai kad norw tikru kriokliu vienetai. kalnu upiu uz krioklius nelaikau.man krioklys kai normalios upes vanduo krenta laisvu kritimu o ne per uolas ciuoze zemyn

šiap tai jis Europos Sąjungoj turbūt skaitosi aukščiausias Nekaltas

o man grazu Šypsena