Gariūnai?

Gariūnai?

100%

Aisku geresne nei pirma suknele, bet sita ir ne kazka.Reik proto detis suknia pries milijonine auditorija kuri isryskina ko nereik

Tikrai geresne Šypsena

Ir ko nereikia išryškinti? Asmeniškai nematau, ką ji turėtų slėpti Ufff

Slaviškas stailas.

reinekis na jei matai tik papus-gerai tau, bet is sono kai parode ja-pilvas pupso ir tikrai ne pats ploksciausias

PAPAI PAPAI PAPAI

Moteriški apvalumai proto ribose nėra blogai. Tai tiesiog moteriška, ir vyrams tai patinka.

Vyrams ne visiems patinka toks stotas.

čia jau nuomonių sankirta gaunasi, kas kam patinka ir pan ;D bet šiaip tai suknia geresnė Šypsena

Pasitaisys finale ir stilistai,ir dizaineriai,ir ji gal po polsku uždainuos Šypsena

šiaip viskas būtų neblogai su ta suknia, bet tie petukai… nu blemba blemba. o aš dar ir plaukus jos sukėlus būčiau ir auskarus masyvius užmetus. labai gerai atrodytų. makiažo nemačiau-neturiu ką komentuot

Jos auskarai masyvūs labai šiaip jau, tik nesimato jų…

tai gal ji ir bikinio depiliaciją pasidarius, bet nesimato po suknele. koks skirtumas, su kokiais ji auskarais kai plaukai uždengia Cha cha

Cha cha matėsi tie auskarai truputį, tiksiau blizgėjo. O aš nemanau, kad tiktų jai sukelti plaukai, dabar gražios garbanos visai. Manau nuėmus tuos petukus būtų tikrai gerai.

aš tau sukelčiau bet padaryčiau tokias krentančias bangas vietose. ale išsidarkiusį šiek tiek kuodą. labai gerai atrodytų ir kaklą pabrėžtų. nes dabar tai trūksta kaklo labai